Best practices – struktura projektu při nemožnosti měnit vhosta

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
vjirovsky
Člen | 12
+
0
-

Ahoj,

četl jsem tu dost příspěvků, které se o tohle téma otřelo ale nikdy to nevedlo k mé spokojenosti :-)

Chci si spustit v podadresáři na doméně nette projekt (ostatní je ne-nette a nějakou dobu to určitě ještě zůstane) – takže domena.tld/nette-projekt/ (vše tady se bude routovat do nette, zbytek domény ne). Sandbox ale počítá s v vhostem směrujícím do www/ (takže by můj projekt byl přístupný na domena.tld/nette-projekt/www/ což není nejlepší stav).

Pro budoucí snadné znovupoužití kódu bych ale chtěl používat sandboxovou strukturu projektu (app, libs,..). Existuje nějaký bestpractices co v této situaci (tato situace může nastat i když nejsem pánem serveru a nemůžu nastavit vhosta do www/)?

Díky,
VJ

vjirovsky
Člen | 12
+
0
-

díky moc, nevím proč ale k tomuhle jsem se ani googlováním nedostal :-(

castamir
Člen | 629
+
0
-

google: nette faq

MartinitCZ
Člen | 580
+
0
-

@**castamir**: Šance, že bude googlovat nette faq, když hledá odpověd na daný problém, je skoro nulová. ;)

castamir
Člen | 629
+
0
-

@martinit já vím, ale tak jsem tu stránku našel teď já :D (pravda, věděl jsem přesně kterou stránku hledám)

Tomáš Votruba
Moderator | 1114
+
0
-

Pro fční googlení by bylo zřejmě potřeba rozdělit faq na stránky dle témat jako je na Planette.
To je také vlastně faq, jen od „určité“ délky textu bylo rozhodnuto pro jeho samostatnost.