Cannot modify header information
- ZombieBot
- Člen | 4
Zdravím,
už asi dvě hodiny řeším, proč mi vždy v cca desetiminutových intervalech a nebo když něco upravím laděnka vždy vyhodí warning:
Warning
Cannot modify header information – headers already sent by (output started at /data/web/virtuals/41063/virtual/www/subdom/webstudio/app/bootstrap.php:3)
Screen zde: http://csko.cz/d/pnzLqJcw
Momentálně to mám na webhostingu od wedosu. Nikdy jsem se s tímto problémem nesetkal, tak nevím. První co mě napadlo bylo BOM, ale to jsem nakonec vyloučil.
Napadá vás něco?
Díky za odpověď.
EDIT: Ono by mi to ani nějak extra nevadilo, horší je to, že se ten warning vypíše i v produkční verzi.
EDIT2: Error v produkční verzi:
Warning: The use statement with non-compound name ‚Nette‘ has no effect in /data/web/virtuals/41063/virtual/www/subdom/webstudio/app/bootstrap.php on line 3
Řádek 3 v bootstrapu: use Nette
Editoval ZombieBot (29. 3. 2013 13:05)
- Grelek
- Člen | 233
Je nutné mít tohle přímo v kódu? Zkus to dát do
config.neon
.
nette:
security:
frames: "SAMEORIGIN"
ZombieBot napsal(a):
Warning: The use statement with non-compound name ‚Nette‘ has no effect in /data/web/virtuals/41063/virtual/www/subdom/webstudio/app/bootstrap.php on line 3
Řádek 3 v bootstrapu: <?php use Nette, ?>
Zřejmě je to tam zbytečné. Zkus to vymazat. =)
Editoval Grelek (29. 3. 2013 13:03)
- ZombieBot
- Člen | 4
Grelek napsal(a):
Je nutné mít tohle přímo v kódu? Zkus to dát do
config.neon
.nette: security: frames: "SAMEORIGIN"
ZombieBot napsal(a):
Řádek 3 v bootstrapu: <?php use Nette, ?>
Zřejmě je to tam zbytečné. Zkus to vymazat. =)
Jo, to první nepomohlo, když jsem to tam přidal, to druhé, to smazaní ano. Teda, alespoň se to tak tváří, tak snad. Díky za pomoc :)
E: Ono to vlastně logicky dává smysl, že to nešlo, protože php error se vypsal dříve, než se header odeslal, takže to pak řvalo.
Editoval ZombieBot (29. 3. 2013 13:08)
- ZombieBot
- Člen | 4
Grelek napsal(a):
Panebože… teď jsem si všiml, že ten screenshot laděnky je cache. Odtamtud to asi nevymažeš. =D Nemáš někde nějaký dump? Mně to občas takhle padá na hlavičkách, když špatně dumpuju.
Ono, sice se to seklo někde v cache, ale problém byl jinde. Díky tomu, že bylo povolené zobrazování PHP chyb a warningů, tak se před díky tomu řádku use Nette, vypsal warning, díky kterému se nemohla hlavička odeslat.