Jedno přihlášení pro všechny subdomény

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
hiny
Člen | 35
+
0
-

Zdravím, nedaří se mi zprovoznit přihlášení uživatelů tak, aby se zachovalo i na subdoménách.
Pokud do neonu přidám „cookiePath“ a „cookieDomain“ viz. níže. Tak se nepřihlásím ani na hlavní doméně.
Jedná se o jednu aplikaci. Subdomény používám pro názvy kategorií.
Co dělám špatně? Děkuji za každou radu.

config.neon

common:
	nette:
		session:
			expiration: 14 days
			cookiePath: '/'
			cookieDomain: '.localhost.dev'

Nette 2.0.10 | PHP 5.4.12

Oli
Člen | 1215
+
0
-

Ahoj, to co popisuješ neznám a ani jsem to nikdy nepoužil. Možná bych na to šel blbě, ale ty subdomeny bych si vytvořil v routeru (jestli to je v tvém případě možné):

$route = new Route('//<subdomain>.example.com/<presenter>/<action>', '...');

Pak by mělo fungovat přihlášení všude si myslím.

hiny
Člen | 35
+
0
-

Oli napsal(a):

Pak by mělo fungovat přihlášení všude si myslím.

Používám RouterFactory a router mám nastaven následovně:

public function createRouter()
	{
		$router = new RouteList();

if (function_exists('apache_get_modules') && in_array('mod_rewrite', apache_get_modules())) {
			$router[] = new Route('index.php', 'Front:Default:default', Route::ONE_WAY);

$router[] = $adminRouter = new RouteList('Admin');
			$adminRouter[] = new Route('admin/<presenter>/<action>', 'Admin:Default:default');

$router[] = $frontRouter = new RouteList('Front');
			$frontRouter[] = new Route('//[<maincategory>.]localhost.dev/[<subcategory>/]', 'Default:default');
			$frontRouter[] = new Route('//[<maincategory>.]localhost.dev/<presenter>/<action>[/<id>]', 'Default:default');
		} else {
			$router = new SimpleRouter('Front:Default:default');
		}

return $router;
	}

Na základě tohoto se přihlásím na primární doméně localhost.dev a funguje to i jako přihlášení do Admin modulu.
Nicméně jakmile změním kategorii a tím i adresu v prohlížeči na např. kategorie-1.localhost.dev, tak je ze mě zase nepřihlášený uživatel.

Problém vidím někde v cookieDomain v neonu. Ale bohužel mi to nejde nastavit do potřebné podoby, jakmile to použiju, tak už se nepřihlásím vůbec.

jiri.pudil
Nette Blogger | 1032
+
0
-

Zkoušel jsi jiný browser? Anonymní režim? Vymazat cookies?

hiny
Člen | 35
+
0
-

jiri.pudil napsal(a):

Zkoušel jsi jiný browser? Anonymní režim? Vymazat cookies?

Jiný prohlížeč, ani vymazání cookies nepomohlo.
Přestal mi odpovídat Apache, tak jsem ho restartoval a vše již funguje jak má. Ani nevím, čím přesně to bylo :-(