Offline export fóra a dokumentace?

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
Petr Daňa
Člen | 109
+
0
-

Ahoj Davide, bylo by technicky možné udělat jednou za čas nějaký offline export fóra? Stačila by adresářová struktura, která by reflektovala fóra a v každém adresáři by byl ke každému tématu jeden (asi html) soubor s vyexportovanými příspěvky, bez stránkování, všechny příspěvky v jednom, bez nějaké propojení jinam.

To samé pro dokumentaci, co je na webu.

Jedu teď na dovolenou, kde budu nejspíš bez netu a docela by se mi hodilo mít informace z tohoto fóra u sebe…

crempa
Člen | 198
+
0
-

export dokumentace do PDF by se urcite hodil, ale na forum (a i na tu dokumentaci v HTML) muzes s klidem pouzit treba staricky Web downloader, ktery ti vytvori lokalni kopii do zadane hloubky behem chvilky ;)

Ola
Člen | 385
+
0
-

Nebo HTTrack website copier nebo jak se to menuje, stahuje to ale vše (včetně odkazovanejch položek – obrázky, další weby) pokud tomu nenastavíš nějaký limity

Petr Daňa
Člen | 109
+
0
-

Stahovat to nějakým downloaderem mě taky napadlo, jenže to zbytečně zatíží web s fórem, navíc by se mohlo stát, že to stáhne kupu věcí, co nejsou potřeba. Export přímo z databáze by byl mnohem jednodušší (přece jen by se jednalo jen o jednoduchý export z pár tabulek, aspoň si to myslím) a taky čistší. Ale asi to s tím downloaderem zkusím.

Petr Daňa
Člen | 109
+
0
-

Tak jsem to zkusil žím HTTrackem, nějak jsem to nastavil, ještě jsem dal pro jistotu, aby se ptal, ale chtělo by to asi nastavit ještě nějak speciálně, stahoval toho kupu, profily, rsska a kdovíco ještě. Tak jsem to stopnul. No, škoda, asi to v offlinu na dovolený mít nebudu, tak snad to nebudu potřebovat. Ten export jednou za čas přímo z DB a vystavený na webu by byl supr.

Ola
Člen | 385
+
0
-

Musíš tam podrobně někde nastavit filtry, zkusim to taky stáhnout a ozvu se (+ to případně někam hodim)..

Tak, už to jede, sosá to jenom témata a příspěvky (včetně stránek, celkem už to má 10MB)

Editoval Ola (6. 3. 2009 13:24)

Ola
Člen | 385
+
0
-

Tak tady je ta dokumentace: http://www.edisk.cz/…_1.01MB.html

Fórum má zatim 170MB tak nevim (témata only – každá strana ± 50kB) .. Teď koukám že to někdy ubyde a jindy přibyde .. běží to už 50 minut, tak uvidíme

Tak nakonec to má 150MB .. Tak to zkusim někam hodit

Hehé .. Zabalený 40MB :)

Editoval Ola (6. 3. 2009 14:44)

Petr Daňa
Člen | 109
+
0
-

Super, díky za tu dokumentaci.

S tím fórem, není to divný? 170MB? Sice tu je nějakých cca 5000 příspěvků, ale to by textově (html) mělo být max. pár desítek MB, možná ani to ne… Co tam všechno stahuje?

Ola
Člen | 385
+
0
-

Zabalený to má cca 40Mb, jinak to fórum má rozbalený fakt 150MB .. sou tam jen samý viewtopic a viewforum html soubory :) ale netestoval sem to na nějaký duplicity, neměly by tam ale snad bejt .. jediný co mě napadá že by tam mohly bejt když někdo odkáže na specifický přííspěvek – s kotvou ..

Sou tam i obrázky z jinejch webů – neni tam čistě nette.org/cs, ale ty html soubory z nette fóra zabíraj naprostou většinu (kolem 149MB)

Tak tady to je:
http://www.edisk.cz/…_42.4MB.html

Editoval Ola (6. 3. 2009 14:51)

Petr Daňa
Člen | 109
+
0
-

Paráda, díky moc.