Nette Framework – Skype learning

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
Yohaku
Člen | 18
+
0
-

Zdravím,
hledám někoho, kdo by mě naučil Nette framework přes skype. Jde o to, že quickstart mi vůbec nepomáhá, a na internetu jsem nic nenašel. Zkrátka učeň potřebuje svého mistra. Nic za to nenabízím, snad jen rozšíření tohoto frameworku o dalšího uživatele.

Šaman
Člen | 2666
+
0
-

Radši se ptej na to, co ti není jasné.
Naučení Nette není otázka pár hodin a nejsem si jist, jestli najdeš dobrotivce, který má dost času na to vyučovat po skype. (Teda, spíš jsem si jist, že ne, sorry.)

Editoval Šaman (19. 3. 2013 17:44)

Glottis
Člen | 129
+
0
-

me treba ukrtune pomohla videa v planette ;) skoda ze uz tam nepribyvaji posoboty, jeslti mi neco neuteklo teda :)

Filip Procházka
Moderator | 4668
+
0
-
Glottis
Člen | 129
+
0
-

no ale posledni tam je posobota 40 a to je 9 mesicu stare

Jan Tvrdík
Nette guru | 2595
+
0
-

@Glottis: Cože? Poslední video je staré tři týdny a je z poslední pražské PS.

castamir
Člen | 629
+
0
-

@Yohaku Představ si sebe v roli toho mistra a představ si, že za tebou přijde nějaký učeň s tak drzou žádostí. Ruku na srdce, jak bys s ním naložil?

MartinitCZ
Člen | 580
+
0
-

Zaplat a bude ti pomoženo. ;)
Školení zdarma nikdo nedělá.

Editoval martinit (19. 3. 2013 19:42)

Glottis
Člen | 129
+
0
-

Jan Tvrdík napsal(a):

@Glottis: Cože? Poslední video je staré tři týdny a je z poslední pražské PS.

hmm porad tam koukam a chvili vynecham a neco tam naskoci :) taky jsem koukal do seznamu videii a to zrejme neni stejna mnozina videii jako nahrana videa. ale stejne tam toho teda moc neni. dve stare 3 tydny, jendo 4 tydny a dalsi 6 mesicu. kazdoapdne dik :)

Yohaku
Člen | 18
+
0
-

No čekal jsem takové odpovědi. :D
@castamir No já pořádám individuální kurzy PHP zdarma, právě přes skype a email. Samozřejmě tím nic nemyslím, je to jen, abych odpověděl na otázku.
@martinit Bohužel, takovou možnost nemám. :D
Jinak to zkusím ještě projít sám, snad mi pomůže GitHub. :D Našel jsem video z přednášky na VUT v Brně, docela mi pomohlo, takže už tomu trochu víc rozumím.

vvoody
Člen | 910
+
0
-

No prechádzať s tebou cely framework určite ne, ale pri zásekoch kludne poradím/predvediem (ak budem dostupný) aj cez nejaký remote desktop, ak to teda s nette myslíš vážne ;), to bude určite neporovnateľne efektívnejšie než si dopisovať cez fórum.

Yohaku
Člen | 18
+
0
-

Jestli můžete, bylo by to super.

Draffix
Člen | 146
+
0
-

@Yohaku: Nevidím problém v tom se Nette naučit, spíše je to trpělivosti, hledání, dotazování a nechtít se to naučit za týden… Pokud pořádáte individuální kurzy PHP, pak máte velmi silný základ a naučit se Nette už takový problém není po nastudování MVC/MVP architektury apod., na kterých je Nette postaveno a hotovo. Věřím že většina zdejších uživatelů se učila obdobně, ne přes skype…

Yohaku
Člen | 18
+
0
-

MVC/MVP architekturu umím a chápu, jen se prostě nemám kde Nette naučit. Nezáleží mi na tom, za jak dlouho se Nette naučím, ale přes zdejší Quickstart se to nejspíš nenaučím vůbec. Nette sice není programovací jazyk, ale i tak má své pravidla a řešení. A právě ty se potřebuju naučit.
Například teď řeším problém zobrazení jednoho uživatele a informace o něm, v quickstartu je to popsané jako ActiveRow, jenže zrovna v té části jsou chyby.

Draffix
Člen | 146
+
0
-

Tak zkoušejte, experimentujte a když Vám něco nepůjde tak zkuste popsat svůj problém zde na fóru a určitě se najde někdo, kdo pomůže.