Opět subdoména na wedosu a .htaccess

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
Draffix
Člen | 146
+
0
-

Zdravím, už jsem opravdu bez nápadů jak to vyřešit. Projel jsem si všechny odkazy zde na fóru, na wedosu, prostě zkoušel všechno, ale pořád bez výsledku a už opravdu nevím jak dál. Vím, že se to tu již řešilo, ale nic mi z toho nepomohlo. Potřebuji zprovoznit odkazy na subdoméně, ale pořád mi to hází Chyba 500 - Internal Server Error. Mám to nastavené takto:

/www/subdom/nejakasubdomena/.htaccess:

<IfModule mod_rewrite.c>
    RewriteEngine On
    RewriteRule ^$ /www/ [L]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_URI} !^/www/
    RewriteRule ^(.*)$ /www/$1
    SetEnv NETTE_HTACCESS ok
</IfModule>

/www/subdom/nejakasubdomena/app/.htaccess:

<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine On
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule !\.(pdf|js|ico|gif|jpg|png|css|rar|zip|tar\.gz)$ index.php [L]
</IfModule>

# enable gzip compression
<IfModule mod_deflate.c>
        AddOutputFilterByType DEFLATE text/html text/plain text/xml text/css application/x-javascript text/javascript application/javascript application/json
</IfModule>

# allow combined JavaScript & CSS. Inside of script.combined.js you could use <!--#include file="script.js" -->
<IfModule mod_include.c>
        <FilesMatch "\.combined\.(js|css)$">
                #Options +Includes
                #SetOutputFilter INCLUDES
        </FilesMatch>
</IfModule>

Bootstrap.php

// Setup router
if (isset($_SERVER['NETTE_HTACCESS'])) { // FastCGI
        $container->router[] = new Route('index.php', 'Homepage:default', Route::ONE_WAY);
        $container->router[] = new Route('<presenter>/<action>[/<id>]', 'Homepage:default');
} else {
        $container->router[] = new SimpleRouter('Homepage:default');
}

Když odstraním SetEnv NETTE_HTACCESS ok tak mi jdou odkazy, ale nefungují cURL. Když ho tam nechám, funguje cURL ale zase odkazy vyhazují chybu 500. Neví někdo kde mám chybu? Už jsem opravdu zoufalý z toho.