Odeslání JS pole spolu s formulářem

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
jaspys
Člen | 2
+
0
-

Zdravím, potřebuji poradit a již nějakou dobu hledám, ale nic jsem nenašel.

Pomocí funkce v JS získám pole hodnot, pomocí formuláře vyplním určité údaje a vše pak chci pomocí tlačítka odeslat a zpracovat s Presenteru. Nedaří se mi ale toto JS pole předat do proměnné Presenteru.

Poradíte mi prosím jak na to? Nebo se to už někde řešilo? Díky.

petr.pavel
Člen | 535
+
0
-

Jestli ti dobře rozumím, formulář není definovaný přes Nette, vyrobil's ho „ručně“ proto, abys mohl předat něco z JS do presenteru. Posíláš formulář přes GET?

Jestli problém není v GET/POST, tak pošli, jak máš definovanou akci presenteru a jak vypadá tvůj formulář.

jaspys
Člen | 2
+
0
-

Ne ne, formulář vytvářím přes Nette, plus mám na stránce prvek (kreslím to něj) a jeho data (pole v javascriptu) potřebuji odeslat spolu s akcí Submited na formuláři. Můj prvek mi reaguje na změny a tak data z něj už mohu mít připravené dopředu a jenom je odeslat (není tedy nutné již volat žádnou JS fci).
Jen nevím jak si na ty data mohu z Presenteru šáhnout, nebo je přiřadit k nějaké proměnné ve formuláři aby se mi odeslaly

Editoval jaspys (17. 2. 2013 21:57)

Michal Vyšinský
Člen | 608
+
0
-

Nešlo by přidat formu hidden input a do něj si před odesláním serializovat ono pole?