udrziavanie persistentneho parametru komponenty pri ajaxovom volani

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
duskohu
Člen | 778
+
0
-

Caute, neviete mi poradit? Ako udrzovat persistentni parameter napr. mam 2 komponenty formulare ktore maju vlastni persistentni parameter form1Parm a form2parm po odoslani formulara 1, alebo 2 si nacitam ich persistentne parametre v presenteru a aplikujem na model a filtrujem data. Ked zmenim data v form1, alebo form2 persistentne parametre sa stale drzia v url. Ako tuto problematiku riesit pri ajaxe? ked chcem filtrovat data ale, ked odoslem form1 tak sa filtruje len na zaklade neho v url formulara sa udaje form 2 nenachadaju.

Editoval duskohu (21. 1. 2013 18:46)

Vojtěch Dobeš
Gold Partner | 1316
+
0
-

Je třeba invalidovat všechno HTML, co může obsahovat URL, které změnou persistentního parametru stane se zastaralým. Je to oser. Svého času jsem se to pokoušel řešit extenzí state pro nette.ajax.js, ale problematika je o něco složitější.

duskohu
Člen | 778
+
0
-

Ale kedze mam v snippete aj dalsi snippet napr. SuggestionInput ktory sa nema invalidovat pri odoslani formulara tak ten nechcem invalidovat, kedze mam invalidateControl v render presenteru ako zabranim aby sa invalidovali tieto casti?