Pridanie do zoznamu stránok bežiacich na Nette

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
sabrx
Člen | 47
+
0
-

Na domovskej stránke je malé okienko s webmi, ktoré používajú Nette. Nikde som tu nenašiel, ako tam pridať svoju stránku, prípadne koho kontaktovať. Vďaka za pomoc.

MartinitCZ
Člen | 580
+
0
-

Nemyslim si, že by tam měla být každá „blbost“ co někdo udělá ;) Vše je v kompetenci Davida, on sám rozhoduje co přidat a co ne.

sabrx
Člen | 47
+
0
-

Takze zhruba 3 mesiace tvrdej prace je blbost, a co potom prezentacne stranky, ktore sa daju nakodit za jeden den (worldtour.cz, flightprod.cz…)?

Jan Tvrdík
Nette guru | 2595
+
0
-

sabrx wrote: Takze zhruba 3 mesiace tvrdej prace je blbost?

To nikdo netvrdí, nauč se číst. Děkuji.

enumag
Člen | 2118
+
0
-

Nikdo neřekl, že to co jsi udělal je blbost.

Když sem dáš link, tak si toho David třeba všimne a přidá to tam bude-li chtít. Zatím ale ani neuvádíš o jaký web jde, to je potom těžký…

sabrx
Člen | 47
+
0
-

Jan Tvrdík napsal(a):

sabrx wrote: Takze zhruba 3 mesiace tvrdej prace je blbost?

To nikdo netvrdí, nauč se číst. Děkuji.

Mal som pocit, ze martinit ma na mysli konkretne mna, aj ked som neuviedol nic konkretne. No nic, moja chyba.

Uz som Davidovi napisal, tak cakam na odpoved. Mimochodom ide o to-do list aplikaciu www.unlazify.com.

Filip Procházka
Moderator | 4668
+
0
-

@sabrx: nechci ti kazit radost, ale David na emaily reaguje tak v 1%. Toto vlákno je tvá nejlepší šance.

A něco k zamyšlení – podívej se na weby, které jsou v tom carouselu na hlavní stránce. Myslíš, že má tvoje aplikace takový „dopad“, či návštěvnost, jako alespoň nejméně známá z těch uvedených? Nechci tě nijak shazovat, jen se nad tím zamysli.

sabrx
Člen | 47
+
0
-

Tak navstevnost ci dopad je zatial takmer nulovy, kedze aplikacia bezi len zopar dni, a o to ide, ze aj takto mozno tomu webu pomoct. Co sa tyka porovnavania s ostatnymi webmi, nikde nepisem, ze chcem miesto vedla Zlavomatu ci ČSFD, ale ked tam mozu byt staticke stranky s nulovym potencialom (pozri vyssie), tak rozhodne si tam zasluzi mat svoje miesto i Unlazify.

paranoiq
Člen | 392
+
0
-

ten seznam tam neni proto, aby pomahal onem aplikacim, ale aby pomahal Nette. a pochybuji o tom, ze je to nejaky verejny statek, ktery si zaslouzi, jak pises, pouzivat ke sve propagaci kde kdo. rozhodne to neni reklama zdarma

sabrx
Člen | 47
+
0
-

Tak o tom bez pochyb, ze to pomaha hlavne Nette, ale urcite to trocha pomoze aj tym webom. Nezalozil som toto vlakno na to, aby som sa tu s niekym hadal, co si tam zasluzi byt a co nie, chcel som zistit, ake su realne moznosti sa tam dostat, nic viac.

sabrx
Člen | 47
+
0
-

Takze David mi dnes napisal, ze ma v plane nahlady zrusit v blizkej dobe.