Chyba v zapisu do logu, vytvari prazdne stranky

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
riski
Člen | 53
+
0
-

Zdravim nevim si rady s chybou:
nahodil jsem web na server (na localu jede v pohode) a samozrejme hlasi chybu 500 server error. Kdyz se chci podivat do logu co to pise, vytvari to prazdne stranky s 0b velikosti. Nevi nekdo co s tim ? Prava na slozku log a temp jsou 777. Pripojeni na DB bych mel mit taky dobre. Predem diky za rady.

ViPEr*CZ*
Člen | 817
+
0
-

Kontaktujte podporu (správce serveru)… případně můžete-li, tak se podívejte do error.log od apache.

jsvelta
Člen | 39
+
0
-

Pravdepodobne chybna nakonfigurovanie mod_rewrite v .htaccess
Nedávno som mal rovnaký problém a pomohlo pridať nastavenie RewriteBase /

riski
Člen | 53
+
0
-

Nepomohlo, stejna reakce. :(

riski
Člen | 53
+
0
-

Jeste doplnim tuhle hlasku mi to pise v error.log celkem ji rozumim ovsem nevim jak to opravit poradite ?

[2012–10–28 18–24–16] Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 32 bytes)

drahos
Člen | 18
+
0
-

Tohle jsem řešil kvůli klientovi na jednom hostingu. Byl tam problém s eAcceleratorem. Třeba to pomůže:

php_flag eaccelerator.enable 0
php_flag eaccelerator.optimizer 0
riski
Člen | 53
+
0
-

drahos napsal(a):

Tohle jsem řešil kvůli klientovi na jednom hostingu. Byl tam problém s eAcceleratorem. Třeba to pomůže:

php_flag eaccelerator.enable 0
php_flag eaccelerator.optimizer 0

a kam ze to mam prasknout ? :D

drahos
Člen | 18
+
0
-

Do .htaccess

riski
Člen | 53
+
0
-

drahos napsal(a):

Do .htaccess

mnoo nic chyba htaccess

riski
Člen | 53
+
0
-

Uz vim v cem je problem, dela to stazena knihovna MPDF54 pro vytvareni PDF. Nevite proc to muze delat ? po nakopirovani proste nette nezapisuje do logu chyby jen prazdne html soubory. Na localhostu to jede v pohode. Po odstraneni MPDF54 jede vse v pohode.

SpadgeAki
Člen | 3
+
0
-

Taky používám pro generování knihovnu MPDF, na localu jsem měl už hotové vlastní řešení a na serveru se mi dělo to samé. K opravě jsem se inspiroval tady:

https://componette.org/search/?q=eciovni

Ve složce libs uprav/založ soubor netterobots.txt a zapiš do něj řádek Disallow: /slozka-s-mpdf/. Pak už jen na místě, kde instancuješ použij:

include_once(LIBS_DIR . '/slozka-s-mpdf/mpdf.php');
$mpdf = new \mPDF('utf-8');