Jak vypnout převod <PARAM> na <PARAM /> v Latte?

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
Tomáš Votruba
Moderator | 1114
+
0
-

Vytvářím XML feed, všechny tagy se mi vypisují jak mají. Jen k PARAM a PARAM_* se mi v šabloně přidá zpětné lomítko, což trochu znemožňuje použití.
Lze se tomu nějak ubránit?

I když to žádnou viditelnou roli nehraje, mám v presenteru nastaveno:

Nette\Utils\Html::$xhtml = FALSE;

Editoval Schmutzka (19. 10. 2012 21:44)

enumag
Člen | 2118
+
0
-

V nových verzích Nette je to myslím takto v configu:

nette:
    xhtml: false
Grelek
Člen | 233
+
0
-

Já si v sandboxu rovnou přepisuji Nette\Config\Extensions\NetteExtension na FALSE.

pepakriz
Člen | 246
+
0
-

Grelek napsal(a):

Já si v sandboxu rovnou přepisuji Nette\Config\Extensions\NetteExtension na FALSE.

Ale fuj. Na framework se nesahá!

Tomáš Votruba
Moderator | 1114
+
0
-

Jak jsem psal, to na to zřejmě nemá vliv. Nicméně nechci ovlivňovat zbytek aplikace kvůli jednomu view. Lze to nějak lokálně?

Když je to slovo třeba KOBLIHA, tak se nic nestane. Vypadá to, jako nějaké klíčové slovo frameworku.

Vojtěch Dobeš
Gold Partner | 1316
+
0
-

Zkus v šabloně přidat makro {contentType html}.

Koblihu to podle mě neupraví, protože to není tag v kontextu XHTML. Ale jen tipuju :).

A btw, enumag uhodil hřebíček na hlavičku, to by určitě mělo fungovat. Ale samozřejmě ano, ovlivní to globálně aplikaci. Na tu statickou property třídy Html se už nehledí.

Editoval vojtech.dobes (20. 10. 2012 1:21)

enumag
Člen | 2118
+
0
-

Na tu proměnnou se hledí, ale Nette si ji zřejmě nastavuje nějak samo. Používám HTML5 takže globální nastavení mi v daném případě nedělá problém.

Myslím, že hřebíček lépe trefil vojtech.dobes, ten content type by měl fungovat.

Tomáš Votruba
Moderator | 1114
+
0
-

@enumag: Díky za uhození, funguje.

@vojtech.dobes: Jj, pravdu díš. Nedošlo mi, že je to název atributu.

Tomáš Votruba
Moderator | 1114
+
0
-

Ještě mě napadá, jde o XML soubor, a když použiji:

{contentType xml}

nic se nestane. Musím poslat header('Content-type: text/xml'); ve startup.
Xhtml se mi tam při tomto tagu necpe, to je v pořádku.