Získání dat z $this->getHttpRequest() (multiupload souborů neznámého počtu)

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
besir
Člen | 170
+
0
-

Ahoj,
řeším takovou zapeklitůstku :-) Mám formulář a potřebuju v něm odeslat neznámé množství souborů (fotky). Můj aktuální přístup byl takový, že jsem si přes jQuery vytvořil uvnitř formuláře file inputy po kliknutí na add file. Následně jsem chtěl vytáhnout uložené soubory přes $this->getHttpRequest()->files[‚uploads‘] jenže to jsou privátní data. Takže tady jsem zkončil a tuším, že tudy cesta nevede.

A teď již konečně k otázce :D Jaká je pro mě doporučená cesta? Resp. co bych měl ideálně použít tak abych to mohl elegantně zpracovat v obsluze formuláře a eště ideálněji validovat. Díky. Besir.

Jan Endel
Člen | 1016
+
0
-

addDynamic od Hosiplana použít nemůžeš?

besir
Člen | 170
+
0
-

No koukám na to a přímo autor píše „Replicator se krajně nehodí na zpracovávání uploadů. Pokud nemáte detailní znalosti fungování formulářů a vyloženě nepotřebujete funkčnost Replicatoru, zvažte raději použití nějaké „Multiple File Upload“ komponenty.“

Taps
Člen | 169
+
0
-

A co použít toto: https://componette.org/search/?…

Hafran
Člen | 121
+
0
-

Moh bys se jen zeptat, proč se replikátor krajně nehodí? Jenžto to tam není vysvětlené, tak to určitě někdy zkusím a pak toho budu litovat. xD Tak by mě potěšilo alespoň nasměrování proč to nedělat. :)

vvoody
Člen | 910
+
+1
-

Asi preto, lebo file input nejde predvyplniť narozdiel od text inputu.