fopen(): Unable to access …/temp/cache/_Nette.RobotLoader/

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
duskohu
Člen | 778
+
0
-

Caute viete mi poradit? mam nette pre php 5.2 a vracia mi tuto chybu:

fopen(): Unable to access .../temp/cache/_Nette.RobotLoader/_052bc16b2420dbff55fe199cbfe9159a

problem je v tom ze ten subor tam ani nevytvori, prava na temp a cache mam nastavene, viete niekto co to je?
Dakujem

22
Člen | 1478
+
0
-

safe_mode?

duskohu
Člen | 778
+
0
-

zapnute

22
Člen | 1478
+
0
-

tak ho vypni :-)

duskohu
Člen | 778
+
0
-

skusal som cez .htaccess vlozit

<IfModule sapi_apache2.c>
	php_admin_flag safe_mode off
</IfModule>

ale asi to nemaju podporovane, este je nejaka ina moznost? trosku som sa hrabal v kode a v https://api.nette.org/…age.php.html#157 ked som odkomentoval @ tak mi vratilo:

mkdir(): SAFE MODE Restriction in effect. The script whose uid is 10015 is not allowed to access /usr/local/www/vhosts/.../temp/cache owned by uid 80
22
Člen | 1478
+
0
-

zkus ještě vytvořit adresáře log a temp mimo FTP a nakopírovat je tam a pak jim nastavit práva, něco podobného jsem teď měl na active24. Adresáře vytvořené manualně přes FTP to nějak nebralo asi z důvodu jiného UID.

Editoval 22 (3. 10. 2012 16:09)

duskohu
Člen | 778
+
0
-

Skusal som, vytvoril som manualne temp aj log, nastavil prava, pri generovani samo vytvorilo cache, ale to bolo vsetko.

22
Člen | 1478
+
0
-

no tak jedině ať ti vypnou prehistorický safe_mod přímo na hostingu, když to nejde přes .htaccess

duskohu
Člen | 778
+
0
-

zamitnute, taketo hostigovky zatvarat.

22
Člen | 1478
+
0
-

se obávám, že tam ti asi Nette nepojede…