FileStorage.php: Maximum execution time

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
Peetee
Člen | 75
+
0
-

Ahoj,

na produkci mi do logu neustále přibývají chyby, kdy v FileStorage.php nebo v Utils/Finder vyprší časový limit.

Call stack vůbec přítomný není, takže nemám tušení, co ho zavolalo. Máte nějaký nápad jak dál postupovat? Jsem z toho takový bezradný.

PS: chtěl jsem sem hodit laděnku, ale je plná citlivých informací – existuje nějaký postup jak ji zveřejnit bezpečně?

Editoval Peetee (12. 9. 2012 10:46)

MartyIX
Člen | 217
+
0
-

Idea: Udelej printscreen (treba https://addons.mozilla.org/…n/abduction/) ladenky a zamaz citlive informace.

Neni mozne, ze produkcni server s nekym sdilis a nestiha disk?

Slavista
Člen | 11
+
0
-

Mívám podobný problém. Dříve mně do logu přibývalo 10–15 takových záznamů denně. Hodně pomohlo vymazání cache – tedy v tom smyslu, že teď se objeví chyba jednou dvakrát za měsíc. Na důvod jsem zatím také nepřišel. Hosting je sdílený.

Peetee
Člen | 75
+
0
-

Ahoj,

děkuji za příspěvky. Ano, také používáme sdílený hosting.

Myslím, že jsem to vyřešil. Jde o to, že jedna moje třída používá Cache do FileStorage. Problém byl, že jsem nastavil složku na ‚temp‘ a (zřejmě) při metodě clean, ve které to vždycky vytuhlo, protože ve složce temp je i spousta jiných věcí a proto se domnívám, že to vytuhlo. Stačilo změnit složku na jinou složku a už to zřejmě šlape.