Obsluha 2 domén z jedné aplikace

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
22
Člen | 1478
+
0
-

Jak by měla vyadat routa pro situaci, že mám domain.cz a její variantu www.domain.cz a k ní existuje domena domain.sk s www variantou a v podstatě je potřeba pro doménu sk překládat url. Nějak se mi nedaří tu routu sestavit :-/ Předem díky za nasměrování…

mkoubik
Člen | 728
+
0
-

Asi něco jako (píšu zhlavy):

new Route('//[www.]domain.<tld cz|sk>/<presenter>/<action>[/<id>]');

A $tld si dej jako persistentní parametr do BasePresenteru.

ZZromanZZ
Člen | 87
+
0
-

Protože nemám rád variantu doménového jména s www tak dávám přímo v Apachi permanent redirect na variantu bez www (jde to samozřejmě i naopak). A navíc vyhledávače to nejpíše nevyhodnotí jako duplicitní obsah a nerozmělní pagerank. A v route by tím pádem nemuselo být vůbec www…

22
Člen | 1478
+
0
-

to je jesné s tím www, ale to mě netrapí, spíš bych potřeboval naznačit, jak na domain.sk přeložit domain.sk/registrace na domain.sk/registracija, nejak se mi nedařilo jedna tu routu uvést, aby se matchnul a když se matchnula, tak mi to hodilo za domain.sk/ zase domain.sk takže to vypadalo domain.sk/domain.sk

CuchulainMacLugh
Člen | 18
+
0
-

22 napsal(a):

to je jesné s tím www, ale to mě netrapí, spíš bych potřeboval naznačit, jak na domain.sk přeložit domain.sk/registrace na domain.sk/registracija, nejak se mi nedařilo jedna tu routu uvést, aby se matchnul a když se matchnula, tak mi to hodilo za domain.sk/ zase domain.sk takže to vypadalo domain.sk/domain.sk

pomohlo by tohle? – Routing / Transformace a překlady

Editoval CuchulainMacLugh (7. 9. 2012 23:11)