Problém: mám ve vyrenderovaném templatu vždy první řádek prázdný
- Ascaria
- Člen | 187
Zdravím,
ať dělám co dělám, vždycky mi zdrojový kód stránky v prohlížeči začíná na 2. řádku (presentery i komponenty, ale když si komponentu vyrenderuju do proměnné a dumpnu si to do debugbaru tak tam vynechaný první řádek nevidím). Moc mě to netrápilo dokud jsem nenarazil na XML export, který vyžaduje striktně <?xml ?> na řádku prvním. Neřešil to tu už někdo? Nevíte co s tím?
Nette Framework 2.0.3 (released on 2012–04–04)
Zatím to řeším tak, že nastavím content type a pak začínajcí <?xml ?> tag vynechám.
Editoval Ascaria (9. 8. 2012 11:27)
- Ascaria
- Člen | 187
Ot@s: Zkusil jsem si nahrát testovací verzi toho generování XMLka na ostrý servr a tam to nespadne, jelikož to nikde prázdný řádek na začátku neudělá…
Jestli má někdo tip, proč to na lokále to jen tak udělá první řádek prázdný, bylo by to fajn.
PS: Dělá to jen pokud použiju Nette, pokud udělám jen čísté php „<?php echo ‚ahoj‘;“, tak to na lokále první řádek nevynechá.
Editoval Ascaria (9. 8. 2012 11:50)
- fak
- Člen | 48
taky to řeším v jednom projektu z mnoha, vypada to ale ze za to nette nemuze, bude to nekde v kostre projektu, protože nette tý samý verze běží v jinejch projektech ok:/ viz. https://github.com/…tte/pull/738#…