Jak zrusit vypis chyb formulare

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
Martin Bubík
Člen | 13
+
0
-

Presmeroval jsem vypis chyb vsech svych formularu do flash zpravicek a chtel bych vedet, jeslti je mozne donutit formular aby nevypisoval zadne validacni chyby – aby se chyby nezobrazovaly 2× ve flash zprave a potom ve formulari. Vim ze by se to dalo udelat rucnim renderovanim formulare, ale vic by se mi libilo kdyby to slo udelat pomoci wrappers protoze jinak mi defaultni renderovani formularu plne vyhovuje.

Editoval Martin Bubík (20. 7. 2012 17:02)

Tomáš Votruba
Moderator | 1114
+
0
-

Můžeš to udělat jednoduše např. upravením addError ve svém BaseFormu (původní addError). Chyba se tedy nebude přidávat k formuláři (pak by ji bylo potřeba odstranit, jak navrhuješ), ale rovnou do flash message.

Martin Bubík
Člen | 13
+
0
-

Dekuju za tip, to me nenapadlo. Funguje to skvele presne jak potrebuju a je to jednodussi nez moje puvodni reseni. Jen si teda nejsem uplne jisty co jsi myslel tim, ze mam pak neco odstranit, kdyz se ted chyby vypisujou primo do flash zpravicek tak puvodni formularovy error bude tim padem vzdycky prazdny takze nemusim ani menit defaultni renderovani formularu – je to tak? Mozna jsem neco prehledl ale zda se, ze mi to funguje dobre.

Editoval Martin Bubík (20. 7. 2012 19:20)

Tomáš Votruba
Moderator | 1114
+
0
-

Přesně jak píšeš :).