Demo – Multijazycna Aplikacia

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
cuchi
Člen | 17
+
0
-

Zdravim,
Snazim sa vytvorit webovu aplikaciu s viacerymi jazykovymi mutaciami. Do dnesneho dna som to stale riesil cez databazu (cez pole), ale chcem vyskusat uz nieco „krajsie“ a kultivovanejsie. Presiel som si snad cele forum, celu dokumentaciu ale k comu som sa dopatral maximalne bolo vytvorenie *.po suboru. Ten mi aj uspesne vytvorilo ale ani si uz netrufam pokracovat. Som prepracovany a potrebujem radu.

Mozem Vas poprosit o vytvorenie jednoducheho dema multijazycnej aplikacie kde bude trebars nejaky skusobny text a prepinac medzi jazykmi. Linky na taketo dema ktore som tu nasiel boli uz nedostupne. Velmi sa mi pacil ten nette translator, pomocou ktoreho sa vsetko da upravovat on-line.

Dakujem.

Tomáš Votruba
Moderator | 1114
+
0
-

Ahoj, zkus jej zprovoznit podle návodu. Není to nic těžkého. Pokud ti něco nepůjde, ozvi se a vyřešíme to.

cuchi
Člen | 17
+
0
-

Asi som bol len velmi prepracovany a uz mi to neslo. Teraz akoby zazrakom vsetko ide :) Dakujem za pomoc.

cuchi
Člen | 17
+
0
-

Este mi napadla jedna vec. Ked som nieco dal na preklad ale medzicasom som sa rozhodol ze sa to prekladat nema, tak existuje nejaka elegantna cesta ako to odstranit z prekladov v Paneli?

Tomáš Votruba
Moderator | 1114
+
0
-

Bohužel. Můžeš zkusit Poedit, nevím zda bude stačit. Ale dobrá myšlenka, hodilo by se také manuální přidání. Kdyby ses do toho chtěl ponořit hlouběji, klidně pošli pull request.