Demo – Multijazycna Aplikacia

cuchi
Člen | 17
+
0
-

Zdravim,
Snazim sa vytvorit webovu aplikaciu s viacerymi jazykovymi mutaciami. Do dnesneho dna som to stale riesil cez databazu (cez pole), ale chcem vyskusat uz nieco „krajsie“ a kultivovanejsie. Presiel som si snad cele forum, celu dokumentaciu ale k comu som sa dopatral maximalne bolo vytvorenie *.po suboru. Ten mi aj uspesne vytvorilo ale ani si uz netrufam pokracovat. Som prepracovany a potrebujem radu.

Mozem Vas poprosit o vytvorenie jednoducheho dema multijazycnej aplikacie kde bude trebars nejaky skusobny text a prepinac medzi jazykmi. Linky na taketo dema ktore som tu nasiel boli uz nedostupne. Velmi sa mi pacil ten nette translator, pomocou ktoreho sa vsetko da upravovat on-line.

Dakujem.

Tomáš Votruba
Moderator | 1114
+
0
-

Ahoj, zkus jej zprovoznit podle návodu. Není to nic těžkého. Pokud ti něco nepůjde, ozvi se a vyřešíme to.

cuchi
Člen | 17
+
0
-

Asi som bol len velmi prepracovany a uz mi to neslo. Teraz akoby zazrakom vsetko ide :) Dakujem za pomoc.

cuchi
Člen | 17
+
0
-

Este mi napadla jedna vec. Ked som nieco dal na preklad ale medzicasom som sa rozhodol ze sa to prekladat nema, tak existuje nejaka elegantna cesta ako to odstranit z prekladov v Paneli?

Tomáš Votruba
Moderator | 1114
+
0
-

Bohužel. Můžeš zkusit Poedit, nevím zda bude stačit. Ale dobrá myšlenka, hodilo by se také manuální přidání. Kdyby ses do toho chtěl ponořit hlouběji, klidně pošli pull request.

RSS tématu Téma zavřeno