Při stisku tlačítka ZPĚT se objeví čistý kód, při použití Tabelly

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
Prochy
Člen | 91
+
0
-

Zdarvim,
chtěl bych se zeptat, když mám udělaný v tabelly linky, že se mi otevře stránka nějakýho detailu a když kliknu tlačítko zpět objeví takovýto kód, který chrome vůbec nepřeloží.

{"state":{"from":null,"to":20120703,"complexTabella-offset":null,"complexTabella-limit":50,"complexTabella-sorting":"DESC","complexTabella-filter":{"id":"","date_reg":"","surname":"woko","first_name":"","sex":"","cell_phone":"","email":"","categorie":"","source":"","count_visits":"","fin_debt":""},"complexTabella-order":"date_reg"},"snippets":{"snippet-complexTabella-tabella":"<div class=\"tabella\" data-id=\"complexTabella\" data-submit-url=\"\/dz\/?to=20120703&amp;complexTabella-limit=50&amp;complexTabella-sorting=DESC&amp;complexTabella-filter%5Bid%5D=&amp;complexTabella-filter%5Bdate_reg%5D=&amp;complexTabella-filter%5Bsurname%5D=woko&amp;complexTabella-filter%5Bfirst_name%5D=&amp;complexTabella-filter%5

Pozoruji to pouze v Chrome 20.x. Opeře, Firefoxu, Ie se toto vůbec neobjevuje.

Vůbec mě ale nenapadá, čím by to mohlo být. Stalo se vám to taky někdy? Nebo čím by to mohlo být?

Elijen
Člen | 171
+
0
-

Tohle se mi stávalo, když jsem na vrácení dat pro AJAX request použil místo signálu přímo action (AJAX i nonAJAX URL byly stejné). Je to bug/feature cachování Chromu.

Fix: pomocí JS přidat do url nějaký parametr (např. ajax=1) nebo přesunout invalidaci snipetů do handle metody.