Při stisku tlačítka ZPĚT se objeví čistý kód, při použití Tabelly
Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
- Prochy
- Člen | 91
Zdarvim,
chtěl bych se zeptat, když mám udělaný v tabelly linky, že se mi otevře
stránka nějakýho detailu a když kliknu tlačítko zpět objeví takovýto
kód, který chrome vůbec nepřeloží.
{"state":{"from":null,"to":20120703,"complexTabella-offset":null,"complexTabella-limit":50,"complexTabella-sorting":"DESC","complexTabella-filter":{"id":"","date_reg":"","surname":"woko","first_name":"","sex":"","cell_phone":"","email":"","categorie":"","source":"","count_visits":"","fin_debt":""},"complexTabella-order":"date_reg"},"snippets":{"snippet-complexTabella-tabella":"<div class=\"tabella\" data-id=\"complexTabella\" data-submit-url=\"\/dz\/?to=20120703&complexTabella-limit=50&complexTabella-sorting=DESC&complexTabella-filter%5Bid%5D=&complexTabella-filter%5Bdate_reg%5D=&complexTabella-filter%5Bsurname%5D=woko&complexTabella-filter%5Bfirst_name%5D=&complexTabella-filter%5
Pozoruji to pouze v Chrome 20.x. Opeře, Firefoxu, Ie se toto vůbec neobjevuje.
Vůbec mě ale nenapadá, čím by to mohlo být. Stalo se vám to taky někdy? Nebo čím by to mohlo být?
- Elijen
- Člen | 171
Tohle se mi stávalo, když jsem na vrácení dat pro AJAX request použil místo signálu přímo action (AJAX i nonAJAX URL byly stejné). Je to bug/feature cachování Chromu.
Fix: pomocí JS přidat do url nějaký parametr (např. ajax=1) nebo přesunout invalidaci snipetů do handle metody.