komponenta mimo nette, bez presenteru

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
matok
Člen | 7
+
0
-

Je mozne Nette pouzit v nasledujucej situacii:
Podedil som dost velky projekt – mimochodom velmi zle naprogramovany – takze nema vyznam v style programovania pokracovat, je toho vela takze do Nette sa prepisat neda.
Formulare (nove co potrebujem) som pouzil z nette + manualny render cez smarty – funguje bez problemov, mam 1 nette komponentu ktora len nieco selectuje z DB a zobrazi – bez problemov (a toto je super pretoze mozem tu istu komponentu/formular pouzit „mimo nette“ ale aj „v nette“ ked spravim uplne novy nette presenter kde ju opatovne pouzijem)

Neviem si dat rady s komponentou ktora by spracovala aj ajax (mal by to byt staticky jQuery kalendar – ked kliknem na den potom…) – zastavil som sa vlastne len na tom ze uz v latte sablone nespravim nic ako {$component->link('Foo:bar')} , pretoze ziadny nette presenter nemam, je mozno toto nejako vyriesit?

pozn1: ked nad tym rozmyslam tak asi v tomto pripade komponeta ajax nespracuje… tak za tym ucelom by bol nette presentret ktory by to spracoval… len vytvorenie odkazu – ako?

pozn2: mam verziu nette 2.0.0, ale pravdepodobne prejdem na 2.0.3