Nastavení CKFinderu na hostingu. Problém s routováním?

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
Maekoboss
Člen | 36
+
0
-

Ahoj,

potřebuju poradit se zprovozněním ckfinderu. Mám administraci v AdminModulu, v něm chci upravovat články, k tomu používám CKEditor a teď k němu chci přidat i CKFinder, aby mohli lidi pohodlně vkládat obrázky.

Start provádím takto

<script type="text/javascript" n:syntax="asp">

// This is a check for the CKEditor class. If not defined, the paths must be checked.
if ( typeof CKEDITOR == 'undefined' )
{
    document.write(
        '<strong><span style="color: #ff0000">Error</span>: CKEditor not found</strong>.' +
        'This sample assumes that CKEditor (not included with CKFinder) is installed in' +
        'the "/ckeditor/" path. If you have it installed in a different place, just edit' +
        'this file, changing the wrong paths in the &lt;head&gt; (line 5) and the "BasePath"' +
        'value (line 32).' ) ;
}
else
{
    var textarea = document.getElementById(<%$textareaId%>);
    var editor = CKEDITOR.replace(textarea);
    CKEDITOR.config.entities = false;
    CKEDITOR.config.entities_latin = false;

CKFinder.setupCKEditor( editor, '' ) ;

// It is also possible to pass an object with selected CKFinder properties as a second argument.
    // CKFinder.setupCKEditor( editor, { basePath : '../', skin : 'v1' } ) ;
}

</script>

To dopadne tak, že se mi v CKEditoru normálně zobrazí tlačítko vybrat na serveru, po kliknutí ovšem dostávám chybu –

Nette\Application\BadRequestException #404
Cannot load presenter ‚Admin‘, class ‚AdminPresenter‘ was not found in ‚C:\Projekty\Dulux\web\app/presenters/AdminPresenter.php‘.

Ještě dodám, že CKFinder mám v root/www/ckfinder/

Předem děkuji Vám zkušenějším za rady! Mára

jtousek
Člen | 951
+
0
-

Jsi si jistý, že chceš použít CKFinder? Narozdíl od CKEditoru nemá opensource licenci. Osobně používám volně dostupnou alternativu KCFinder.

Maekoboss
Člen | 36
+
0
-

Hmm, tak to jsem netušil, že je placený. Ten KCFinder vypadá skvěle. Nemáte nějaký návod jak jej nainstalovat na nette? Pokusim se o to vlastní silou, ale pokud by byl nějaký návod, tak jím nepohrdnu :)

Děkuji

jtousek
Člen | 951
+
0
-

Pokud vím tak není. Ono to s Nette ani nemá nic společného.

Ta chyba z prvního příspěvku je, že třída v souboru AdminPresenter.php se jmenuje jinak než AdminPresenter – což zase nemá nic společného s KCFinderem.