tlačítko v komponentě posílající signál

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
koren
Člen | 59
+
0
-

Mám komponentu, která dědí od Control. Původně jsem v ní měl odkaz, který posílal signál zpět komponentě. Kvůli vizuálnímu stylu jsem se ale nakonec rozhodl předělat odkaz na formulářové tlačítko. Moje otázka tedy je, jak co nejjednodušeji zařídit, aby se toto tlačítko chovalo jako odkaz posílající signál.

Ascaria
Člen | 187
+
0
-
<input type="button" onclick="{link signal!}" />

Ale bez javascriptu se to bez redirectu neobejde.

JuniorJR
Člen | 181
+
0
-

Tak na to formulářové tlačítko zavěs handle metodu, která se bude starat o přesměrování na daný signál a bude ti to fungovat i bez JS.

marek.dusek
Člen | 99
+
0
-

nebylo by lepsi to mit skutecne jako odkaz a spis poladit styly, nez delat takoveto opicarny?

jtousek
Člen | 951
+
0
-

Moje řeč. Nastylovat tlačítka a odkazy aby vypadaly na první pohled stejně není až takový problém (tedy pokud nechceš použít styl tlačítek operačního systému, to je problém).

koren
Člen | 59
+
0
-

Právě tyhle zmíněné dvě věci jsem řešil – fungování bez JS a styl podle operačního systému. Ale když nad tím přemýšlím, vlastně není důvod proč styl talčítka a odkazu v tomto případě nesjednotit. Takže to tak udělám. Díky za nápad :)