Upload funkčního sandboxu na wedos doménu třetího řádu
- Kaiz
- Člen | 25
Dobrý den, mohl bych poprosit někoho zkušenějšího kdo používá na hosting WEDOS? Nejsem schopný sprovoznit nette, zkoušel jsem už asi 4návody, kodonce už i někoho sandbox. Všichni tvrdí jak jim to funguje, mě nejde ani prd. Učím se v nette chvilinku a mám odevzdat webovky co jsem nakodoval, a teď bych je rád i odevzdal :-) Děkuju každému kdo by byl ochotný mi uploadnout funkční sandbox
- Michal Vyšinský
- Člen | 608
Dobrý den, mně vždy dělal na WEDOSu problém soubor .htaccess – některé direktivy jsou na hostingu zakázané. Pošlete sem prosím svůj .htaccess soubor.
Btw toto mi dělalo na WEDOSu problémy:
- Options -Indexes – jakékoli nastavování Indexování
- a formulace jako <ifModule> – ty bloky jsem prostě smazal a „Options -Indexes“ jsem zakomentoval
Editoval CherryBoss (17. 5. 2012 15:33)
- Michal Vyšinský
- Člen | 608
No, takže oddělejte ty direktivy co jsem psal. Resp. takhle vypadá můj funkční .htaccess:
RewriteEngine On
# RewriteBase /
# front controller
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule !\.(pdf|js|ico|gif|jpg|png|css|rar|zip|tar\.gz)$ index.php [L]
Je to asi hodně okleštěné, ale už jsem se s tím tenkrát nechtěl sr** :)
- Kaiz
- Člen | 25
No na localhostu jsem byl zvyknutý, že jsem jenom rozbalil zip a na apach serveru to šlo bez problému, teďka budu muset řešit v bootstrapu jiný routování a pod. To byl zase jednou nápad psát komerční web v něčem co pořádně neumim. Zatím to pořád hází error 500, ale už to je alespon od nettečka
- Michal Vyšinský
- Člen | 608
Jestli máte nějaký problém s tím, že vám to nemůže najít nějakou třídu, zkuste vymazat obsah složky „cache“. Jinak nic jiného poradit nemůžu – nevím, co přesně vám nejede.
Ještě by vám mohlo zapnout laděnku – jen dočasně – uvidíte chybu :)
v bootstrap.php dejte:
Debugger::enable("DEVELOPMENT");
A nebo můžete chyby nalézt také v „/log“ adresáři
Editoval CherryBoss (17. 5. 2012 18:05)