Facebook aplikace na nette

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
tomasnikl
Člen | 137
+
0
-

Ahoj,

narazil jsem na problem, se kterym si nevim rady.

Nahral jsem sandbox na svuj server, kde mam SSL certifikat a chci udelat FB aplikaci. Sandbox jsem upravil jen tak, ze jsem smazal veskery obsah sablony @layout.latte a nechal tam jen slovo TEST. Upravil jsem jeste bootstrap a to takto:
z:

$container->router[] = new Route('<presenter>/<action>[/<id>]', 'Homepage:default');

na:

$container->router[] = new Route('<presenter>/<action>[/<id>]', 'Homepage:default', Route::SECURED);

Nahral jsem vse na FTP a vse funguje jak ma (zobrazi se TEST)

vytvoril jsem na Facebooku novou aplikaci s touto URL a kdyz si ji zobrazim tak vidim prazdnou bilou stranku

Zjistil jsem, ze pokud do bootstrapu pred radek 29:

$container = $configurator->createContainer();

vlozim

echo 'POKUS';exit;

tak mi to na facebooku vypise slovo POKUS, coz je OK.. pokud ale echo ‚POKUS‘;exit; vlozim az za radek 29, tak mi to uz POKUS nevypise.. problem tedy bude asi v:

$configurator->createContainer()

nesetkal jste se s tim nekdo? Nejdrive jsem myslel, ze problem je v me aplikaci a tak proto jsem to zkousel na cistem sandboxu a ani ten se na faceboku nezobrazi.

Dekuju za rady.

Tom

Editoval tomasnikl (11. 4. 2012 13:43)

llook
Člen | 407
+
0
-

Pravděpodobně půjde o problém s X-Frame-Options.

iguana007
Člen | 970
+
0
-

Přidej si do configu toto (tak jak to je, že tam není žádná hodnota je správně):

common:
	nette:
		security:
			frames:
iguana007
Člen | 970
+
0
-

Ještě pro doplnění. Pokud si to otevřeš v Chrome a zapneš si vývojářskou konzoli, tak ti to tam vypíše v případě výše popsaného chybu: Refused to display document because display forbidden by X-Frame-Options.
Jakmile změníš ten config, tak chyba zmizí a „FB app“ se ti vykreslí.

tomasnikl
Člen | 137
+
0
-

Hledal jsem i tady na foru, ale nevedel jsem co presne hledat… takze diky vsem, uz to funguje bez problemu ;)

Nette je tedy tak zabezpecene, ze nekdy to je az na skodu :o)