Nalehave prosim o pomoc

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
simon
Člen | 98
+
0
-

Upgradoval jsem na serveru na nette rev. 130 a zniceho nic mi to zacalo hazet do logu chybu a na webu je jen prazdna stranka. fakt nevim co s tim, predem diky moc

[25-Nov-2008 19:06:03] PHP Fatal error:  Uncaught exception 'InvalidStateException' with message 'Service 'Nette\Application\Application' not found.' in /domains1/nh441700/public/libs/Nette/ServiceLocator.php:169
Stack trace:
#0 /domains1/nh441700/public/libs/Nette/Environment.php(406): ServiceLocator->getService('Nette\Applicati...')
#1 /domains1/nh441700/public/app/bootstrap.php(53): Environment::getApplication()
#2 /domains1/nh441700/public/www_root/index.php(17): require('/domains1/nh441...')
#3 {main}
xTrip
Člen | 15
+
0
-

Zdar,
Nejspíš nemůže najít soubor Nette/Application/Application.php. Včíl sem upgradoval na verzi 130 a funguje, takže chybku v Nette spíš vylučuji. Musel jsi něco měnit. Neměnil jsi nastavení LIBS_DIR ? To asi ne, protože Environment ti najde. Tak nechybí ti soubor Nette/Application/Application.php ? Nenastavuješ v config.ini service na jinou hodnotu, nějak takto
service.nette-application-application: Nette/Applicatiopn/Application
a nemáš tam překlep, nebo něco co tam nepatří?
Ta chyba je jednoduchá, debugováním ji odhalíš velice rychle.

simon
Člen | 98
+
0
-

No nejhorsi je ze na localu mi to jede v pohode ale na ostrym serveru ne:( pritom zdrojaky jsou stejny.
V configu jsem nic jako service nenastavoval.
soubor Nette/Application/Application.php mi nechybi.
fakt nevim jak tu chybku odhalit…

simon
Člen | 98
+
0
-

ani kdyz dam do bootstrapu require LIBS_DIR . ‚/Nette/Application/Application.php‘; tak to nejede

xTrip
Člen | 15
+
0
-

Používáš nějaký debugger? Nebo si zjisti, proč to nemůže najít. Já nevím, napiš si třeba na řádek 139 v servicelocator.php „Debug:dump($this->registry);“ a tak podobně a hledej, kde je problém.
Ještě mně napadlo, možná zkus smazat cache v adresáři temp. Jestli používáš robotLoader, může to být i tím.

simon
Člen | 98
+
0
-

tak sem smazal cache a uz to jede:D
sice nepouzivam robotLoader ale i tak to delalo problem. Hlavne ze o tom myslim David nedavno nekde psal.

Dekuju moc za pomoc