Secured routování – Chrome x Firefox

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
lukinox
Člen | 3
+
0
-

Zdravím,
mám problém se zabezpečeným připojením na server. Mám routu ve tvaru:

<?php
$container->router[] = new Route('<presenter>/<action>[/<id>]', 'Showads:show', Route::SECURED);
?>

Po připojení na server z Google Chrome všechno funguje a napíše to, že stránka je zabezpečená. Ovšem Firefox a Explorer tvrdí, že není zašifrován celý obsah stránky. Když však přistoupím na serveru do adresáře mimo Nette, píšou všechny prohlížeče, že celý obsah stránky je šifrovaný.

Můžete mi někdo poradit, v čem je problém?

Používám Nette 2.0 pro PHP 5.3

Díky za rady

llook
Člen | 407
+
0
-

Tohle hlásí, když stránka samotná jede přes HTTPS, ale některý vkládaný objekt není (obrázek, styl, javascript apod.). Takže bych nehledal v routě, ale spíš v HTML, kde tam je nějaký zapomenutý img/link/script/object/embed, který něco tahá přes HTTP.

Filip Procházka
Moderator | 4668
+
0
-

Chrome ti to taky hlásí, jenom ti to nedává tak sežrat. Klikni na logo webu u adresy, tam je ta informace taky :)

lukinox
Člen | 3
+
0
-

Na logo u chromu jsem právě klikal a bylo tam napsáno, že je to šifrovaný, každopádně díky moc za radu s tím objektem, byl tam tahaný javascript z jiné stránky, což mě v tu chvíli vůbec nenapadlo.