Test prebehol v poriadku, ale vyhodilo mi hlasku Memcache extension

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
fili71
Člen | 11
+
0
-

Mam NetteFramework-2.0.1-PHP5.2 a PHP version 5.2.14 a vyhodilo mi pri teste nasledujucu
hlasku, aj ked som dostal gratulaciu
Memcache extension
Memcache extension is absent. You will not be able to use Nette\Caching\Storages\MemcachedStorage.

Da sa s tym nieco robit?????

umrlec
Člen | 56
+
0
-

Jestli nevíš co ta hláška znamená, tak to nemusíš řešit.

22
Člen | 1478
+
0
-

Nainstalovat si memcache extension na server nebo to ignorovat a nepoužíavat MemcachedStorage :D

fili71
Člen | 11
+
0
-

To teda neviem, co to presne zanmena,
ale nejde mi zobrazit obrazok nette a ani prihlasovaci form
podla videa na http://vimeo.com/15172679
tak si myslim, ze chyba je v tom, ale neviem…
Jednoducho nejde mi to nette rozchodit

umrlec
Člen | 56
+
0
-

Ne, v tom chyba není

fili71
Člen | 11
+
0
-

Tak v com by to mohlo byt?
Mam nahraty Nette v roote a rovnako tam mam aj subor priklad.php
a vyhadzuje mi takuto hlasku

Fatal error: Class ‚Framework‘ not found in /domains1…/www_root/priklad.php on line 5
Myslim, ze mi unikla nejaka podstatna vec, ale netusim aka

JuniorJR
Člen | 181
+
0
-

Začal bych zde

fili71
Člen | 11
+
0
-

Takze ak som to dobre pochopil, tak v roote musim mat takuto strukturu?
quickstart/
±- app/
±- libs/
±- log/
±- temp/
±- tests/
±- www/

Nie je mi celkom jasne, co je to ten quickstart – mal by to byt nejaky manual alebo nie?
Je to v tejto strukture adresar v roote alebo je to samotny root. Znamena to, ze budem mat vsetky celu stranku v adresary www? Dufam, ze ±- neznamena, ze adresar je vnoreny v predchadzajucom adresary.
Ja potrebujem pouzit nette uz do hotovej stranky hl. na vytvorenie uzivatelskeho uctu a vsetkeho co s tym suvisi.
Mam v roote cely adresar Nette a sandbox. Je to tak spravne, alebo jednotlive adresare
z tychto adresarov mam do rootu nahrat samostatne, teda nie vnorene do Nette a sandbox.
Ja viem som truhlik. Potrebujem, aby mi niekto po lopate povedal ako to ma byt spravne,
aby som s tym mohol konecne nico robit, zatial furt riesim, ze mi to nejde.