snippety jako casti formularovych prvku

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
thorn
Člen | 14
+
0
-

Dobry den,
mozna to tu je, ale zatim jsem nenalezl odpoved a uz jsem z tech formularu takovy zniceny.. Da se v latte sablone pouzit pojmenovany snippet uvnitr formulare, napriklad na urcity kontejner? Jde mi o to, abych nemenil zbytek formulare.

Mam nasledujici: jeden formular sepsany v presenteru, ve kterem mam bodikovy selekt, ktery vzdy pro dany bodik zobrazi urcitou cast formulare, tyto casti formulare jsem si ulozil do kontejneru a i jako kontejnery je volam v latte sablone. No a u jedne teto casti potrebuju ajaxove vyresit zavislost 2 a vice selektboxu, coz mam vyresene tak, ze v latte sablone vytvarim ajaxovy pozadavek a hodnoty posilam do signalu presenteru. V tomto signalu se da formular nacist jako:
$form = $this->getComponent(„myForm“). Nicmene nactu tim cely ten formular a ja bych chtel nacist pouze treba jen ten kontejner, da se to nejak podobne zapsat? Abych to shrnul:

1. Jak obalit cast formulare snippetem, aby to na me nervalo neco ve smyslu Undefined variable: _form
  2. Jak zavolat v signalu, ve kterem budu invalidovat pouze cast formulare (napr. 1 kontejner)