Chyba protokolu HTTP 500 – větrné mlýny
- randallll
- Člen | 22
Zdravím,
web : www.ivtt.cz, checker http://ivtt.cz/…/checker.php,
pro-hosting, samozřejmě jsem si všechny podobná témata projel, když už
píšu na fórum tak je to hlavně v mém boji s 500kou:) jsem ve fázi, kdy
už nevím, tak jestli někdo neřešil na tomhle hostingu něco
podobného,díky
- randallll
- Člen | 22
Rellik napsal(a):
Zkus ten soubor .htaccess odstranit. Aspoň zjistíš jestli je to jím nebo hledat chybu jinde…
Mě to třeba tu 500' házelo u špatného .htaccess nebo u špatně zadaných údajů pro připojení k DB.
zkousim to radsi na sadnboxu, odstranil jsem .htaccess, osefoval config, porad nic, vubec se to nechyta
- randallll
- Člen | 22
Elijen napsal(a):
Pokud nemáš nic v logu a ani po zapnutí laděnky se nic nezobrazuje, tak problém bude někde v index.php nebo v bootstrap.php případně config.neon. Často to taky bývá špatným nastavením práv adresářů temp a log (je třeba povolit zápis)
Na localhostu ti to funguje v pořádku?
na localhostu prave vsechno v pohode, prava na temp i log nastavene, na tom hostingu jsem pro jistotu zkousel rozjet i jine sve weby, ktere jinde normálně bězí, ale tady to je na mrtvém bodě, možná to bude hostingem, netusim
- Rellik
- Člen | 104
Zkus tam dát jen sandbox. Případně to může dělat i jiný .htaccess pokud máš pouze testovací složku ve které se to snažíš rozjet. Já mám taky na hlavní doméně jiný web a jako subdoménu mám projekt s nette. Když sem měl něco špatně nastavené v .htaccess pro ten web v rootu tak nete na subdoméně vyhodilo taky tu 500'. Jestli to tak máš, zkus ten .htaccess na pokus odstranit a uvidíš jestli to půjde nebo ne.