sandbox na hostingu nefunguje

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
joeyGTR
Člen | 19
+
0
-

Nette 2.0 PHP 5.3

Po nahodení len základného sandboxu na hosting mi vypisuje takúto chybu:

Warning: require(./../libs/Nette/loader.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /www/s/t/u7725/public_html/app/bootstrap.php on line 10

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required ‚./../libs/Nette/loader.php‘ (include_path=‚.:/usr/local/php53/lib/php‘) in /www/s/t/u7725/public_html/app/bootstrap.php on line 10

Najprv som mal chybu 500, tú som odstránil.
Kde môže byť problém? ďakujem :)

dcepelik
Člen | 36
+
0
-

Ahoj,

ty cesty jsou zvláštní. Konkrétně toto:

public_html/app

vypadá, že máš adresář s aplikací nahraný v document rootu. Připomíná mi to hosting Klenot.cz, tedy zkus:

1. app/, libs/, log/ a temp/ nechej na úrovni adresáře public_html,
  2. do adresáře public_html nahraj obsah www.

Mimochodem, čím byla způsobena chyba 500 a jak jsi ji vyřešil?

ViPEr*CZ*
Člen | 817
+
0
-

Tak ta chyba je snad naprosto vůmluvná a říká vše potřebné. A buď je možnost co píše dcepelik nebo druhá možnost je editovat si index.php a nastavit si jinak cesty.

Prochy
Člen | 91
+
0
-

Zdravim,
měl jsem stejný problém. Chyby byla v tom, že když jsem kopíroval soubory na hosting(wedos) přes TotalCommander, tak se všechny soubory a složky převedli na malá písmena, tudíž např. Nette přejmenovalo na nette, a jelikož wedos jako většina hostingu, jede na Linuxu, tak to nebralo, jako to samý, takže bych zkusil tohle, jestli máte správnou velikost písmen.

joeyGTR
Člen | 19
+
0
-

@Prochy
vďaka… pomohlo mi to :) presne toto iste spravil TotalCommander… použil som FileZillu a všetko fičí tak jak má… :)