Vytvoření správneho odkazu routu

parti
Člen | 117
+
0
-

Ahoj prosím o radu jsem v tomu jenom začátečník a omlouvam se.
Potřeboval bych poradit jak správne nastavit cestu routu. Mám stránku kde mám v menu Svatby Kontakt Fotogalerie Pohřby a Priležitosti. Cíle je pokud klinu napriklad na Svatby tak chci aby mě to hodilo na ty stránce k sekci svatby. Pri kliknuti na kontakt chci aby mě to přesunulo na kontak. Jak správně upravit routu aby to tak fungovalo.

$frontRouter = new RouteList('Front');

$frontRouter[] = new Route('[<presenter>/<action>/[<id>]-[<name>]]', array(
                    'presenter' => 'Homepage',
                    'action'    => 'default',
                    'id'        => NULL,
                    'name'      => NULL
            ));

menu

<div class="collapse navbar-collapse" id="bs-example-navbar-collapse-1">
                    <ul class="nav navbar-nav navbar-right" style=" float:right !important;margin-right: 70px">
                        <li><a n:href="Homepage:default">Svatební vazby</a></li>
                        <li><a n:href="Homepage:default">K príležitosti</a></li>
                        <li><a n:href="Homepage:default">Smuteční vazby</a></li>
                        <li><a n:href="Gallery:list">Fotogalerie</a></li>
                        <li><a n:href="Homepage:default:contactForm">Kontakt</a></li>

</ul>
                </div>

defaut

<div class="container col-lg-12">
        {include 'Sections/wedding.latte'}
    </div>
        {include 'Sections/opportunitis.latte'}
    </div>
           {include 'Sections/funeral.latte'}
    </div>
           {include 'Sections/contactForm.latte'}
    </div>

Dik za radu

jiri.pudil
Nette Blogger | 1035
+
0
-

Pokud správně rozumím tvému problému, pohodlně si vystačíš s HTML odkazem na sekci, do routy nemusíš vůbec nijak zasahovat

parti
Člen | 117
+
0
-

aha dik ja myslel že musím upravit routu abych se doastal do správny sekci. Tady jenom nesmím zapomenut to pak prepsat až to budu nasazovat.
Děkuji za radu.

RSS tématu Téma zavřeno