Grido – DataGrid pro Nette

pepakriz
Člen | 246
+
0
-

A co

"nette/nette" : "~2.0",
Pavel Kouřil
Člen | 128
+
0
-

Funguje někomu z vás filtrování nad sloupcem Date? Datasource Doctrine, nejnovější master.

Osobně dostávám chybu na v „Grido\Components\Filters\Condition.php Line: 67“.

o5
Člen | 416
+
0
-

Pajka napsal(a):

Funguje někomu z vás filtrování nad sloupcem Date? Datasource Doctrine, nejnovější master.

Osobně dostávám chybu na v „Grido\Components\Filters\Condition.php Line: 67“.

Divný, můžeš to prosím více rozvést?

o5
Člen | 416
+
0
-

@MartyIX: zkus to ted pls z mastera…

"o5/grido": "dev-master",

Editoval o5 (5. 1. 2014 15:13)

MartyIX
Člen | 217
+
0
-

o5: Řekl bych, že to první bude lepší. Díky moc.

o5
Člen | 416
+
0
-

@MartyIX: pokud tohle spravne chapu, tak „~2.0“ == „>2.0 && <3.0“, kdezto pod „>2“ pujde pripadna verze 3 (ktera bude urcite co nevidet!! :))

MartyIX
Člen | 217
+
0
-

@o5: Funguje! Diky moc!

Lord Dave
Člen | 7
+
0
-

Pri verzií nette 2.1 sa stretávam so sériou problémov.
Skušal som eliminovat problemy sposobene na mojej strane tym, že som proste copy&paste nette 2.1 do sandboxu ale stale nekompatibilne. Po zmazani nieakych veci v šablonach čo to vyhadzovalo to už fungovalo. ALE

A v mojej aplikácií hlási:
Nette\InvalidArgumentException Component name must be integer or string, NULL given.
A to aj ked opät len copy&paste demo presenter aj šablony aj potrebné .js subory nalinkujem

V nette po trojročnej prestavke robim okolo 7 dni :D ale prudko rýchlo sa učím. Ale tuto som prikrátky.
Aplikáciu mám rozdelenu na Admin a Front module … kde môže byt chyba?

Edit: Zistil som, že client-side problemy (ktore sa mi tiež vyskytovali) vyplvali z nekompatibility jQuery 2.0.x s prilozenou jquery 1.8.x

Editoval Lord Dave (6. 1. 2014 21:04)

juklicek
Člen | 12
+
0
-

Ahoj,

nevíte prosím někdo jak nejlépe zpracovávat „operations“.

Hlavně v tom symslu co dělat po zpracování operations:
1/ Abych si neresetoval aktuálně nastavené filtry gridu
2/ Aby se operations neprovedli znovu v případě „refreshe“ stránky

Neřešil jste někdo tento problém?

Díky

o5
Člen | 416
+
0
-

Release 1.0.4

  • přidán nový filtr DateRange
  • client-side skripty lze nyní nainstalovat přes Bower, název balíčku je nečekaně grido
  • oprava drobných chybiček

Dokumentace byla delší dobu neaktualizovaná, nyní je to napravené.

o5
Člen | 416
+
0
-

@Lord Dave: Grido je plně kompatibilní s verzí Nette 2.1.

@juklicek: $grid->setRememberState() ti nevyhovuje?

Pavel Kouřil
Člen | 128
+
0
-

o5 napsal(a):

Pajka napsal(a):

Funguje někomu z vás filtrování nad sloupcem Date? Datasource Doctrine, nejnovější master.

Osobně dostávám chybu na v „Grido\Components\Filters\Condition.php Line: 67“.

Divný, můžeš to prosím více rozvést?

Tady posílám tu exception: https://dl.dropboxusercontent.com/…0-grido.html

Grid vytvářím následovně:

	protected function createComponentGrid()
	{
		$grid = new Grid();
		$grid->setTranslator($this->translator);
		$queryBuilder = $this->ordersDao->createQueryBuilder('e')->where('e.branch = :branch')->andWhere('e.isDeleted = false')->setParameter('branch',
			$this->selectedBranch);
		$grid->setDefaultSort(array('code' => 'desc'));
		$grid->setModel(new Doctrine($queryBuilder));
		$grid->addColumnText('code', 'CODE')->setSortable()->setFilterText();
		$grid->addColumnDate('takeoverDate', 'DATE')->setSortable()->setFilterDate();
		// pár dalších $grid->addColumnText()
		// pár $grid->addActionHref()
		return $grid;
	}

Verze gridu je 1.0.4, třída Grid je \Grido\Grid, třída Doctrine je \Grido\DataSources\Doctrine.

PS: Filtrování nad sloupcem „text“ funguje OK.


EDIT: Ok, takže chyba byla v tom, že jsem měl jiný formát data než Grid chtěl (šlo nastavit přes Filters\Date::setDateFormatInput).

Nicméně i teďka to stále nejede, ale už to aspoň vrací prázdné pole místo výjimky. IMHO bude chyba v tom, že to porovnává datetime sloupec vůči stringu s Y-m-d formátem; což ale teďka nevím jak narychlo řešit?

Editoval Pajka (10. 1. 2014 11:38)

o5
Člen | 416
+
0
-

@Pajka: ta vyjímka by mohla být opravdu více vypovídající (měla by se vyhodit dříve, v současné chvíli je to asi pozdě a proto nic neříkající). Každopádně to filtrování nad datem musí fungovat, viz v demu totožný příklad.

Pavel Kouřil
Člen | 128
+
0
-

Střelím od boku, ale nemůže to prostě být tím, že moje políčko je typu datetime a ne date v databázi?

Schválně si zkusím někdy navečer/o víkendu pustit ty DQLka napřímo, jak se to zachová.

o5
Člen | 416
+
0
-

@Pajka: tak máš pravdu. S datetime to opravdu nefunguje, protože se to porovnává přímo. Opravím to, jen tedy nevím zda to udělat přes like (prej je to v mysql rychlejší než přes DATE(column) = ‚<date>‘). Ale nevím jak v ostatních databází, ví někdo?

Než to opravím, použij vlastní podmínku. Takto to vypadá pro Nette database.

$grid->addColumnDate('created', 'Created', Date::FORMAT_DATETIME)
    ->setFilterDate()
        ->setWhere(function($value, $selection) {
            $date = \DateTime::createFromFormat('d.m.Y', $value)->format('Y-m-d%');
            $selection->where('created LIKE ?', $date);
        });

Jak to funguje v Doctrine, lze vyčíst z testů.

Editoval o5 (10. 1. 2014 13:57)

Pavel Kouřil
Člen | 128
+
0
-

Ok, vlastní podmínku prozatím použiju, díky za tip.

Co se týče toho porovnávání, tak popravdě netuším.

o5
Člen | 416
+
0
-

Pajka napsal(a):

Ok, vlastní podmínku prozatím použiju, díky za tip.

Co se týče toho porovnávání, tak popravdě netuším.

Hodil jsem do masteru opravu, mohl bys to pls testnout?

webdata
Člen | 153
+
0
-

Ahoj,

Mensi problem.

Mam filtr zobrazeni s temito typy:

Vse
Nedokoncene
Dokoncene

Defaulne potrebuji aby byl nastaveny filtr nedokoncene. Nejak jsem si hral ze setDefaultFilter coz
funguje ale bohuzel kdyz zvolim vse tak to vypisuje nedokoncene.

o5
Člen | 416
+
0
-

@webdata: koukal si na query v Debugger Bar co to vygenerovalo? je spravna? jestli jo, hod celou definici gridu.

webdata
Člen | 153
+
0
-

No tu palikaci upravuji po jinem programatoru ten se na to jaksi vyto no.

$customers[''] = ' VŠE ';
$customers[0] = 'Nová';
$customers[1] = 'Vyřízená';
$grid->addColumnNumber("is_offer", "Stav")
		->setReplacement($customers)
		->setSortable()
		->setFilter(Filter::TYPE_SELECT, $customers);
// Tohle jsem dopsal ja - podle dokumentace - tak nevim
$grid->setDefaultFilter(array('is_offer' => 0));

No a ted jde o to ze pokud vlitnu na tu stranku po prve, tak se vypisou polozky ze stavem NOVA. Pri vyberu Vyrizena to take funguje. Ale kdyz zvolim VSE tak to vypise polozky ze stavem NOVA, pritom je nastaveno na VSE.

SQL pro filtr vse je:

SELECT COUNT(*)  FROM `requests`  WHERE ((`is_offer` = "" ))

Pokud vyhodim to setDefaultFilter tak to generuje SQL pro VSE

SELECT COUNT(*)  FROM `requests`

Editoval webdata (13. 1. 2014 0:04)

o5
Člen | 416
+
0
-

@webdata: jo jasně, Grido si myslí, že nemá nastaveno nic a tak použije default filter.. Vzpomínám si, že tohle byl bug v nějaké (ranné) verzi a soudě dle „Filter::TYPE_SELECT“ používáš nějakou 0.* verzi.

Nejlepší by byl upgrade na nejnovější verzi Grida, ale nebude to bezbolestné (BC BREAKY = setFilter() v tomhle případě bys musel zaměnit za setFilterSelect()). Méně bolestný by mohl být update na 0.9.2.

Editoval o5 (13. 1. 2014 0:18)

webdata
Člen | 153
+
0
-

Takze upgrade na 0.9.2 nepomohl. A udelat upgrade na novou verzi je nepripustne, protoze aplikace je dost robusni. Takze jsem se bohuzel musel uchylit k prasarne ze jsem v grid.php

upravil metodu

protected function applyFiltering()
	{
	$conditions = $this->_applyFiltering($this->getActualFilter());
	foreach ($conditions as $condition) {
		$this->model->filter($condition);
	}
}

na

protected function applyFiltering()
	{
	$conditions = $this->_applyFiltering($this->getActualFilter());
	foreach ($conditions as $condition) {
		if (strlen($condition[1]) > 0) {
			$this->model->filter($condition);
		}
	}
}

A uz to funguje. Prosim nekamenovat, vazne si nemohu dovolit upgrade.

Editoval webdata (13. 1. 2014 1:22)

Pavel Kouřil
Člen | 128
+
0
-

o5 napsal(a):

Pajka napsal(a):

Ok, vlastní podmínku prozatím použiju, díky za tip.

Co se týče toho porovnávání, tak popravdě netuším.

Hodil jsem do masteru opravu, mohl bys to pls testnout?

Omlouvám se za zdržení, dostal jsem se k tomu až dneska… ale odzkoušeno a vypadá to, že to funguje už OK. Moc díky za opravu! :)

dj.kure
Člen | 70
+
0
-

Dobrý den,

jak mám vyřešit následující?
Předávám data z databáze (dibi):

	$grid = new \Grido\Grid($this, $name);

$grid->translator->lang = 'cs';
$grid->setModel($this->cars->getUserCarsData($this->user->getIdentity()->getId()));

$grid->addColumnText('kw', 'Výkon')->setSortable();
	....

A potřeboval bych nějak doplnit do políčka s Výkonem ještě jednotku (tj. „kW“). Aby to bylo třeba 88 kW.
Jak? Nechci upravovat SQL dotaz (doplňovat to CONCATem), umí to Grido?

kudlajz
Člen | 70
+
0
-

Nejde to pres metodu setCustomRender() u toho sloupce? Tam si pridas anonymni funkci, ktera Ti vrati ten text v pozadovanem formatu.

dj.kure
Člen | 70
+
0
-

kudlajz napsal(a):

Nejde to pres metodu setCustomRender() u toho sloupce? Tam si pridas anonymni funkci, ktera Ti vrati ten text v pozadovanem formatu.

Díky, přesně tak jsem to vyřešil :-) super!

$grid->addColumnText('kw', 'Výkon')->setCustomRender(function($v) { return $v->kw . ' kW';  })->setSortable();
kralik
Člen | 230
+
0
-

Ahoj,
hraju si s touto věcičkou a je to skvělý.
Opravdu super GRID, uctivá poklona.

Měl bych prosbičku.

Mohu vložit do buňky tabulky <span> myslím tím:

<?php
// NYNÍ
<td class="grid-cell-oddeleni"> Konec</td>
// NOVĚ
<td class="grid-cell-oddeleni"> <span class="label label-warning">Konec</span> </td>
?>

způsobem: ->setCustomRender(…);

Je možné dle obsahu z DB např. sloupec cid → měnit class spanu?
např.

<?php
// CID=1
<td class="grid-cell-oddeleni"> <span class="label label-success">OK</span> </td>

// CID=2
<td class="grid-cell-oddeleni"> <span class="label label-warning">Konec</span> </td>
?>

Předem mooc díky

o5
Člen | 416
+
0
-

@kralik: nerozumím přesně moc dotazu, zkusím odpovědět bodově

  • setCustomRender() ovlivňuje výpis buňky přičemž parametr callbacku jsou data celého řádku
  • je to callback, takže si tam můžeš provést cokoli
  • místo callbacku lze použít cestu k šabloně, příklad v testech tady a tady.
  • pokud stejnou věc použiješ ve více gridech, bylo by asi vhodné si vytvořit vlastní column componentu, příklad
kralik
Člen | 230
+
0
-

moc díky za osvětu.
požadovaného výsledku jsem dosáhl pomocí vlastní šablony.

skvělý GRID, díky díky

kralik
Člen | 230
+
0
-

o5 napsal(a):

@kralik: nerozumím přesně moc dotazu, zkusím odpovědět bodově

  • setCustomRender() ovlivňuje výpis buňky přičemž parametr callbacku jsou data celého řádku
  • je to callback, takže si tam můžeš provést cokoli
  • místo callbacku lze použít cestu k šabloně, příklad v testech tady a tady.
  • pokud stejnou věc použiješ ve více gridech, bylo by asi vhodné si vytvořit vlastní column componentu, příklad

prosím ještě o jednu pomoc.

mohu v Action přidat vlastní <span>?
Tak abych obdržel mezi <a> nadefinovaný <span>.

<?php
<a href="/doc/docman/detail?did=9">
   <span class="icon icon-blue icon-info" title="Detail"></span>
</a>
?>

mooc díky

kraklin
Člen | 12
+
0
-

Ahoj,

koukám, že do Grido přibyl filtr DateRange, jenom nikde nemůžu najít, jak se používá/nastavuje nebo jak by měl fungovat. Z testů se dá akorát vyčíst, že se tam přidá, ale jinak nic. Nějaký malý sample by se hodil :)

Grid vytvářím takto:

protected function createComponentEventsGrid($name) {
       $grid = new Grido\Grid($this, $name);
       $grid->setModel($this->context->eventsRepository->findAllWithTags());
       $grid->addColumnDate("eventdate", "Datum", 'd.m.Y')->setSortable()->setFilterDateRange();
       $grid->addColumnDate("eventtime", "Čas", 'H:i:s')->setSortable();
       $grid->addColumnNumber("channel", "Kanál")->setSortable()->setFilterNumber();
       $grid->addColumnNumber("channel_name", "Název kanálu")->setSortable()->setFilterNumber();
       $grid->addColumnText("dtmf", "DTMF")->setSortable()->setFilterText();
       $grid->addColumnText("clip", "CLIP")->setSortable()->setFilterText();
       $grid->addColumnText("all_tags", "Tagy")->setSortable()->setFilterText();
       $grid->addActionHref("play", "Přehrát", "Events:Detail");
       $grid->translator->lang = 'cs';
       $grid->setDefaultSort(array('eventdatetime' => 'DESC'));

       $operations = array('print' => 'Vytisknout');
       $grid->setOperation($operations, $this->gridOperationsHandler);

       $grid->setExport();

       $grid->setFilterRenderType(Grido\Components\Filters\Filter::RENDER_INNER);
   }

ale stejně je tam pro datum pouze jedno políčko.

o5
Člen | 416
+
0
-

@kralik: projeď si dokumentaci

@kraklin: vstupem je jedno políčko, protože dvě jsou zbytečné.
V testech to lze zjistit tady (vstup ‚21.12.2012 – 22.12.2012‘). Na tobě pak je si vybrat nějaký klientský datepicker, třeba tenhle.

kralik
Člen | 230
+
0
-

o5 napsal(a):

@kralik: projeď si dokumentaci

@kraklin: vstupem je jedno políčko, protože dvě jsou zbytečné.
V testech to lze zjistit tady (vstup ‚21.12.2012 – 22.12.2012‘). Na tobě pak je si vybrat nějaký klientský datepicker, třeba tenhle.

hledám v dokumentaci zde
v příkladech, které jsi uvedl výše a bohužel jsem neměl štěstí to zatím najít.

jdu dále hlouběji hledat.

díky za tvůj čas

Edit
Tak se mi to podařilo najít. Třeba to někomu dalšímu pomůže.

$presenter = $this->getPresenter();

$grid->addActionHref('detail','Detail')
        ->setCustomRender(function($row) use ($presenter) {
            $spn = \Nette\Utils\Html::el('span')->class("icon icon-blue icon-info");
            $a = Html::el('a')->href($presenter->link('Docman:detail',$row->did))->setHtml($spn);
          return $a;
        });

Editoval kralik (17. 1. 2014 13:26)

lunak83
Člen | 47
+
0
-

Jsem asi slepý, ale můžete mi prosím někdo poradit kde nastavím aby se mi ID přidaná pomocí addColumnNumber nebormátovala „americky“ jako 20,560 ale vypsalo se proste 20560? Po update na dev/master se m ito změnilo u všech gridů. Děkuji

--

Edit:
Přitom koukám že default je NULL a při null se nevolá number format.

Edit 2:
Aha, on je to asi default number format.

Edit 3:
A už jsem si vzpomněl že jsem to vlastně minule musel měnit ve zdroji.

Je to možné nějak ovlivnit obecně abych nemusel měnit zdroj a zároveň nemusel všem addComumnNumber předávat parametry?

Editoval lunak83 (17. 1. 2014 14:06)

kraklin
Člen | 12
+
0
-

o5 napsal(a):

@kralik: projeď si dokumentaci

@kraklin: vstupem je jedno políčko, protože dvě jsou zbytečné.
V testech to lze zjistit tady (vstup ‚21.12.2012 – 22.12.2012‘). Na tobě pak je si vybrat nějaký klientský datepicker, třeba tenhle.

Díky :)

o5
Člen | 416
+
0
-

@lunak83: a jaký důvod má používat pro ID number column??

lunak83
Člen | 47
+
0
-

Nevím, ale po vašem dotazu soudím, že jsem to celou dobu používal špatně a měl bych použít jen addColumn(), je to tak? V tom případě se omlouvám a děkuji.

Lord Dave
Člen | 7
+
0
-

Mám bohužial takýto problém :(

Vo svojom projekte som použil HTML šablonu ktorá vo sovjich črevách používa jQuery 2.0.3 verziu.
Dlho som hladal príčinu prečo mi datagrid nefungoval (ajax neposlúchal) a aj som tu o tom písal, ale zistil som že problem bol v tejto verzií knižnice.
V demo skeletone moj grid krásne fungoval len v tom mojom projekte to nefungovalo. A v deme bola praveže verzia jQ 1.8 A tak som pri tabulkach vo sovjom projekte striedal 1.8 verziu s 2.0

Problem ale nastáva teraz, ked sa mi na stránke stretne niekolko widgetov, ktoré na svoj beh potrebuju 2.0 a zároven datagrid, ktorý mi funguje len v 1.8 :( :(
Šablonu nemožem degradovat na 1.8, rovnako ako datagrid nefunguje na 2.0 … čo teraz?

o5
Člen | 416
+
0
-

Lord Dave napsal(a):

… čo teraz?

Přijít na problém a opravit ho?? A co vlastně nefunguje?

Pavel Kouřil
Člen | 128
+
0
-

https://github.com/…ery-migrate/#…

Co zkusit todle? Třeba ti to problém vyřeší… :)

sasule
Člen | 18
+
0
-

Zdravím,
hraju si s Gridem v 1.0.4, zkusil jsem zapamatování stavu.

Narazil jsem na problém, že když mám sloupec a filtr select:

<?php
$grid->addColumnNumber('invoiceState', "sloupec")
                ->setSortable()
                ->setCustomRender(...)
                ->setFilterSelect(array(
                    NULL => 'Vyberte si...',
                    1=>"a",
                    2=>"b",
                    ...
                    52=>"n",
        ));
?>

dám filtrovat dle tohoto sloupce/selectu, tak se mi sice správně uloží stav jak do session, tak do linku.

Poté zvolím ve filtru v selectu první možnost, tj. „Vyberte si“, tak toto už se mi do session neuloží a nezapamatuje, patrně proto, protože to má „index“ NULL.
Když pole pro select filtr sestavím takto:

<?php
	array(
                    '' => 'Vyberte si...',
                    1=>"a",
                    2=>"b",
                    ...
                    52=>"n",
        )
?>

Tak se to zase převede na hodnotu „0“ a to zase nic nevybere.
Nakonec jsem došel k tomu, že jsem si upravil metodu Gridu saveRememberState do tohoto stavu a tento funguje>

<?php
 protected function saveRememberState() {
        if ($this->rememberState) {
            $session = $this->getRememberSession();
            $session->params = $this->params;

            $session->params['filter'] = $this->getActualFilter();

        }
    }
?>

Setkal se někdo s něčím podobným?

o5
Člen | 416
+
0
-

@sasule: Díky za vzorový use-case report! V masteru by to mělo být opraveno tímto commitem. Můžeš to pls testnout?

Jinak tohle

->setFilterSelect(array(
    NULL => 'Vyberte si...',
    ....
));

nebo tohle

->setFilterSelect(array(
    '' => 'Vyberte si...',
    ....
));

je ve výsledku stejné, NULL se v GETu neposílá, takže je z toho ve finále taky prázdný string.

Mohl by jsi znovu zkusit tohle?

sasule napsal(a):

Tak se to zase převede na hodnotu „0“ a to zase nic nevybere.

To se mi totiž nezdá..

ZbysekLipka
Člen | 19
+
0
-

Ahoj, nechce mi fungovat jednoducha vec – priklad: mam dve tabulky, kde v obou je sloupec pojmenovany „name“. V dibi fluent mam v selectu(„a.name AS first_name, b.name AS last_name“). Zobrazeni $grid->addColumnText(‚first_name‘, ‚First Name‘)->setSortable(true) funguje vyborne i pri pouziti first_name a last_name soucasne. Ale vyhledavani $grid->addFilterText(‚first_name‘, … nefunguje s tim, ze v error.log mam hlasku: Unknown column ‚first_name‘ in ‚where clause‘. A ted otazka, celkem zrejma – da se nejak vyporadat s touto situaci nebo musim prestavet tabulky k obrazu Gridu? :)

o5
Člen | 416
+
0
-

@ZbysekLipka: Tabulky přestavovat k obrazu Gridu opravdu nemusíš :) Problém je jinde. Jinak doporučuju pro ladění nepoužívat ajax, vidíš pak snadno laděnku.

Editoval o5 (25. 1. 2014 23:49)

ZbysekLipka
Člen | 19
+
0
-

o5 napsal(a):

@ZbysekLipka: Tabulky přestavovat k obrazu Gridu opravdu nemusíš :) Problém je jinde. Jinak doporučuju pro ladění nepoužívat ajax, vidíš pak snadno laděnku.

Tohle jsem pochopil jiz drive, jenze jak to tedy zadat? pokud zadam napr. addFilterText(„a.name“, … vyhodi mi to vyjimku: „Component name must be non-empty alphanumeric string, ‚d.name‘ given.“. Tudiz se vracim k dotazu, a ne co mam spatne ;) protoze tohle jiz v MySQL projde ;) Jak pouzit vyhledavani v Grid, pokud mam dotaz nad dvema tabulkama, kde v obou tabulkach je sloupec name a nad obema sloupcema chci vyhledavat? Je tohle mozne bez prestavovani tabulky k obrazu Gridu? :)

cubic
Člen | 45
+
0
-

Ahoj,
zkouším rozchodit Grido, krom jiného se mi nedaří nastavit odkaz na signál místo na akci.
Když použiju

<?php
$grid->addActionHref('delete!', 'Smazat');
?>

vyhodí to chybu Nette\InvalidArgumentException / Component name must be non-empty alphanumeric string, ‚delete!‘ given.

Je to chyba v komponentě a nebo v mém zápisu (který by měl být ok podle API dokumentace)?
Díky předem za případnou radu.

Petr Bugyík
Člen | 4
+
0
-

@ZbysekLipka: použij metodu setColumn()

@cubic: do jaké dokumentace si si díval?

citace addActionHref:

Parametry jsou $destination a $args které se předají metodě $presenter->link(), pokud se nenastaví, jako $destination se použije první parametr.

cubic
Člen | 45
+
0
-

@Petr Bugyík: Díky za odpověď. Pardon, moje chyba, pozdní hodina, příště radši přestanu hledat chybu, počítač vypnu hned a podívám se na to až ráno :-)

ZbysekLipka
Člen | 19
+
0
-

Petr Bugyík napsal(a):

@ZbysekLipka: použij metodu setColumn()

@cubic: do jaké dokumentace si si díval?

citace addActionHref:

Parametry jsou $destination a $args které se předají metodě $presenter->link(), pokud se nenastaví, jako $destination se použije první parametr.

diky, pomohlo :)

sasule
Člen | 18
+
0
-

@o5

Ahoj,

omouvám se za delší reakční dobu – víkend, práce…

První popisovaný problém, tj. neukládání prázdného filtru do session, to se zdá být v pořádku.

Druhá věc, tj. NULL a prázdný řetězec, to se zdá být taky OK.

Vyskytla se ale další věc, a to, že když vyberu filtrem (zkoušel jsem jen select), tak se to uloží do linku, ale do session, až když klepnu na „Vyhledat“ nebo vyfiltruju selectem podruhé. Při testování jsem smazal všechny sessions, cache, takže se začínalo na „čistém“.

Editoval sasule (29. 1. 2014 11:12)