Různé chybové obrazovky při Debugger::DEVELOPMENT

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
Ot@s
Backer | 476
+
0
-

Už si připadám jako debil, takže musím poprosit komunitu o radu. V bootstrapu mám explicitně uvedeno:

Debugger::$strictMode = TRUE;
Debugger::enable(Debugger::DEVELOPMENT);

Pak mám URL tester.devel.example.cz. K tomu 1 chybu – jakoukoli, např. neexistující resource (presenter), kterou vyvolám přidáním do resources (via ACLu). A teď nerozumím tomu, proč na 1 PC vidím obsah laděnky (to chci) a na druhém PC (v té samé lokální síti) chybu 500 (to nechci, chci laděnku). Měl jsem za to, že když uvedu Debugger::DEVELOPMENT, tak deaktivuji autodetekci IP a budu to mít všude stejně. Prosím o vysvětlení. Nette 2beta (2011–08–24). Díky.

Vojtěch Dobeš
Gold Partner | 1316
+
0
-

$application->catchExceptions = FALSE; by to mohla způsobovat. Jak ji nastavuješ?

Ot@s
Backer | 476
+
0
-

Ehmmm, $application->catchExceptions nikde nenastavuju, tj. ve výchozím nastavení.

Vojtěch Dobeš
Gold Partner | 1316
+
0
-

Tak to je ono – on se totiž defaultně rozhoduje podle nějakých hlaviček, tj. není závislý na Debugger. Je třeba ho ručně nastavit na FALSE.

Ot@s
Backer | 476
+
0
-

Grrr, taková blbost – problém je v tom, že některé stanice jedou na IPv4 (laděnka) a jiné na IPv6 (error 500). Řešením je (asi) explicitní nastavení Nette\Environment::setProductionMode(false) nebo zápis v config.neon, viz. autodetekce.

Editoval Ot@s (15. 11. 2011 12:59)