C4 hosting a Nette – pomoc s konfigurací

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
ufňa
Člen | 19
+
0
-

Ahoj,

chci se zeptat zde nemá někco z vás zkušenost s Nette a C4 hostingem. Nahrál jsem tam web, ale nepracuje to. Podporuje C4 podsložky nebo musím změnit adresářovou strukturu

.htaccess:

# disable directory listing
Options -Indexes

# mod_rewrite
<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine On
RewriteBase /document_root/

# front controller
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule !\.(pdf|js|ico|gif|jpg|png|css|rar|zip|tar\.gz)$ index.php [L]
</IfModule>

Děkuji za pomoc.
Pavel

ufňa
Člen | 19
+
0
-

ufňa napsal(a):

Ahoj,

chci se zeptat zde nemá někco z vás zkušenost s Nette a C4 hostingem. Nahrál jsem tam web, ale nepracuje to. Podporuje C4 podsložky nebo musím změnit adresářovou strukturu

.htaccess:

# disable directory listing
Options -Indexes

# mod_rewrite
<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine On
RewriteBase /document_root/

# front controller
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule !\.(pdf|js|ico|gif|jpg|png|css|rar|zip|tar\.gz)$ index.php [L]
</IfModule>

Děkuji za pomoc.
Pavel

ještě by se hodilo napsat co to píše:

Notice: Use of undefined constant DEVELOPMENT – assumed ‚DEVELOPMENT‘ in /data/www/profivolt.com/www.profivolt.com/app/bootstrap.php on line 7

Fatal error: Uncaught exception ‚DirectoryNotFoundException‘ with message ‚Directory '/log/php_error.log‘ is not found.' in /data/www/profivolt.com/www.profivolt.com/libs/Nette/nette.min.php:2500 Stack trace: #0 /data/www/profivolt.com/www.profivolt.com/app/bootstrap.php(7): Nette\Debug::enable(‚DEVELOPMENT‘, ‚/log/php_error…‘, ‚info@pavelhomol...') #1 /data/www/profivolt.com/www.profivolt.com/document_root/index.php(13): require(‘/data/www/profi…') #2 {main} thrown in /data/www/profivolt.com/www.profivolt.com/libs/Nette/nette.min.php on line 2500

laděnku mám puštěnou v DEVELOPMENT modu

bojovyletoun
Člen | 667
+
0
-

Vypadá to, jako když server neumí PHP 5.3 nebo máš starou verzi nette a novou verzi webu nebo opačně. Ale křišťálová koule mi včera roztála, takže nezjistím verzi PHP a frameworku.

ufňa
Člen | 19
+
0
-

bojovyletoun napsal(a):

Vypadá to, jako když server neumí PHP 5.3 nebo máš starou verzi nette a novou verzi webu nebo opačně. Ale křišťálová koule mi včera roztála, takže nezjistím verzi PHP a frameworku.

na serveru je 5.3.5 a nette jsem stáhl poslední verzi. Ted jsem si s tím ještě trochu hrál:

.hraccess:

# disable directory listing
Options -Indexes

# mod_rewrite
<IfModule mod_rewrite.c>
	RewriteEngine On
	RewriteBase /document_root

	# front controller
	RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
	RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
	RewriteRule !\.(pdf|js|ico|gif|jpg|png|css|rar|zip|tar\.gz)$ index.php [L]
</IfModule>

bootstrap:

<?php

use Nette\Debug, Nette\Environment, Nette\Application\SimpleRouter, Nette\Application\Route;

require_once LIBS_DIR . '/Nette/nette.min.php';

Debug::enable(DEVELOPMENT, '/log/php_error.log','info@pavelhomolka.eu');

Environment::loadConfig();

//$session = Environment::getSession();
//$session->setSavePath(APP_DIR . '/sessions/');

$application = Environment::getApplication();
//$application->errorPresenter = 'Error';
//$application->catchExceptions = TRUE;

$router = $application->getRouter();

$router[] = new Route('index.php', array(
	'presenter' => 'Home',
	'action' => 'default',
), Route::ONE_WAY);

$router[] = new Route('<presenter>/<action>/<id>', array(
	'presenter' => 'Home',
	'action' => 'default',
	'id' => NULL,
));

$application->run();

index.php:

<?php

define('SITE', '');

define('WWW_DIR', dirname(__FILE__));

define('APP_DIR', WWW_DIR . '/../app');

define('LIBS_DIR', WWW_DIR . '/../libs');

define('TEMP_DIR', WWW_DIR . '/../temp');

require APP_DIR . '/bootstrap.php';

config.ini

[common]
; PHP configuration
php.date.timezone = "Europe/Prague"

; services
;service.Nette-Security-IAuthenticator = Model\Users

service.Nette-Loaders-RobotLoader.option.directory[] = %appDir%
service.Nette-Loaders-RobotLoader.option.directory[] = %libsDir%
service.Nette-Loaders-RobotLoader.run = TRUE

[production < common]


[development < production]

a skončí to:

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, admin@skok.cz and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Editoval ufňa (8. 3. 2011 20:05)

Mikulas Dite
Člen | 756
+
0
-
Debug::enable(DEVELOPMENT, '/log/php_error.log','info@pavelhomolka.eu');
Debug::enable(Debug::DEVELOPMENT, '/log/php_error.log','info@pavelhomolka.eu');
ufňa
Člen | 19
+
0
-

už to jde děkuji

Petr Mašát
Člen | 101
+
0
-

Hoj,
možná by bylo fajn napsat v čem přesně byla chybka. Pro budoucí generace nettistů : )
 pm*