4× visualPaginator vedle sebe a ajax

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
KillPrd
Začátečník | 110
+
0
-

Ahoj upravuji svuj dotaz. Je možné mít více komponent visualPaginator na jedné stránce?

Editoval KillPrd (10. 1. 2011 13:06)

bojovyletoun
Člen | 667
+
0
-

samozřejmě.
prostě v šabloně uvedeš {control a}{control b}{control c}{control d}
a v presenteru jen createcomponentA(){$compo=new VP; $compo->=něco...}
pokud jsou mezi sebou závislé, tak to bude chtít nějak poladit.(nebo nespíš jen invalidovat všechny 4)

Editoval bojovyletoun (10. 1. 2011 13:16)

KillPrd
Začátečník | 110
+
0
-

Ano děkuji na to jsem již přišel nicméně používám k tomu ajax a vše jede nicméně nemohu na první stránky nevím jak invalidovat pouze daný snippet pokud nepředávám žádnou proměnnou potřeboval bych aby stránka jedna měla taky v url proměnnou vp

Vyřešeno upravením továrničky

Editoval KillPrd (10. 1. 2011 14:46)