Náhledy PDF pomocí Imagick
- Vyki
- Člen | 388
Neznáte prosím děkdo způsob jak rozchodit tvorbu náhledů PDF pomocí třídy Imagick. Něco jsem o tom našel zde, ale to mi fungovat nechce. Problém je už v konstruktoru.
Není to dáno ani cestou PDFku ani PDFkem samotným, zkoušel jsem několik
PDF, kde byly poze obrázky. Nemáte někdo s touto problematikou zkušenosti?
Díky
Edit: stejně tak nejde ani
Nejde mi to ani na jdnom hostingu – testováno na PHP 5.2 u Active24 a PHP 5.3 u Onebit EDIT: Jinak tvorba náhledů velkých fotek, kde také Imagick používám šlape v pohodě.
Editoval Vyki (18. 4. 2010 15:19)
- Vyki
- Člen | 388
Tak problém je vyřešen. Správci serveru to museli krapet poštelovat a nakonfigurovat. Běhá to výborně. Když je obrázků více jde mezi nimi díky iterátoru ve třídě imagick přecházet např. foreachem. Extrahování celého PDF provádím nyní takto.
Je to šikovná hračka, bohužel to nemají ne na jednom hostingu správně nastaveno. Ze čtyřech hostingů mi to běhá pouze na Onebitu a to až od dneška.
Editoval Vyki (23. 4. 2010 21:55)
- Vyki
- Člen | 388
Psal jsem jim, že by mě ze zajímalo, kde byl zakopanej pes, ale na to mi neodpověděli. Když jsem si s nimi v průběhu několika dnů psal, tak se zmínili, že aktualizovali na nejnovější verzi ImageMagicku na serveru, čehož jsem si v PHPinfu všiml, nicméně ani potom to nefachalo, tak to nejdříve odladili pro příkazovou řádku na serveru a potom řešili propojení s externíma knihovnama. To je vše co mi prozradili.
- Vyki
- Člen | 388
Tak chyba byla způsobena tím že si ImageMagick nerozumněl
s GhostScriptem. I ta vyjímka Postscript delegate failed
tomu
nasvědčovala. GhostScript přiložený v repozitáři u nejnovější verze
ImageMagick, bohuže s IM po instalaci nespolupracuje. Problém vyřešil tím,
že zkompiloval nejnovější verzi GS ze zdroje a dal ji na server.