RoutingDebugger přímo součástí frameworku
- David Grudl
- Nette Core | 8227
RoutingDebugger se stal přímo součástí frameworku a zapíná se
automaticky se spuštením $application->run()
.
Že tím framework zbytečně kyne? Zvetšil se cca o 1 %, což získanému pohodlí zcela odpovídá. Proti kynutí bych spíš doporučil přesunutí Collections a případně i ImageMagick.php do doplňků.
- Mikulas Dite
- Člen | 756
pekelnik napsal(a):
Ještě tak přemístit Requirements Checker do Nette::checkRequirements() to by bylo lážový :)
To není možné, když by samotný req. checker neprošel, jak by se zachovala tahle kontrolující funkce v Nette? Navíc by se muselo uploadovat celé Nette, to neni úplně ono.
- David Grudl
- Nette Core | 8227
jasir napsal(a):
Také prosím o vypínátko, mám vlastní upravený RoutingDebugger.
Vypínátko určitě pořeším, ale teď by mě zajímalo, jak ho máš upravený. Nechceš se podělit?
pekelnik napsal(a):
Ještě tak přemístit Requirements Checker do Nette::checkRequirements() to by bylo lážový :)
To z mnoha technických důvodů nejde. Requirements Checker je aplikace nezávislá na frameworku a nelze ji minifikovat.
- jasir
- Člen | 746
David Grudl napsal(a):
jasir napsal(a):
Také prosím o vypínátko, mám vlastní upravený RoutingDebugger.
Vypínátko určitě pořeším, ale teď by mě zajímalo, jak ho máš upravený. Nechceš se podělit?
Funkčně to nepřidává nic nového, jen malinko měním vzhled a
vypisování parametrů.
Vlastně mi nebrání nic používat ten originální. S jedním detailem –
pokud panel přidávám sám, můžu si zvolit jeho pozici na liště, pokud ho
přidává Application, tak nikoliv.
Možná zajímavější nápad na panel jsem v nějaké „proof of concept“ verzi dával tady – to se mi opravdu poměrně osvědčuje a myslím, že něco podobného by se ve frameworku objevit mohlo.
- despiq
- Člen | 320
luxusni, jestli nekdo jeste implementuje ten prekladac na jazyky tak z toho budu mít velikou radost
ImageMagick do addons, pouziva to nekdo? Byla tu tusim velka debata o tom ze ImageMagick oproti gd nabizi praci s velkymi obrazky ale dost dobre si nedokazu predstavit kolik uzivatelu nette s takovymi pracuje.
Editoval despiq (13. 4. 2010 19:53)
- Honza Kuchař
- Člen | 1662
_Martin_ napsal(a):
despiq napsal(a):
…ale dost dobre si nedokazu predstavit kolik uzivatelu nette s takovymi pracuje.
Já=)
Já jsem si nastavil jako memory limit 256MB. Je v tom potom nějaký rozdíl oproti ImageMagicku? ImageMagic asi umí přečíst větší řadu typů souborů, že?
Editoval honzakuchar (13. 4. 2010 19:58)