Modulový error presenter

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
Mikulas Dite
Člen | 756
+
0
-

Mám modul Frontend ve kterém je vlastní Frontend_ErrorPresenter. Ostatní moduly žádný mít nemají. Jak na něj mám v bootu odkazovat? Nefungují $application->errorPresenter = 'Frontend:Error';, absolutní verze s dvojtečkou na začásku, ani verze s podtržítkem (jako v názvu třídy). Když nastavím prostředí na production Debug::enable(Debug::PRODUCTION);, tak mi vyskočí akorát bílá – error v laděnce že nenašla presenter na který dokázala routa. Ten opravdu neexistuje, proto má na produkci vyskočit error presenter. Chybí mi tam někde další registrace error presenteru?

srigi
Nette Blogger | 558
+
0
-

Ono sa to nastavuje takto:

$application->errorPresenter = 'Front:Error';

Editoval srigi (27. 2. 2010 15:39)

Mikulas Dite
Člen | 756
+
0
-

No to sem si právě myslel taky, jednak se teda ten modul jmenuje Frontend, ale ani tak to nefunguje.

srigi
Nette Blogger | 558
+
0
-

Premenuj adresar s modulom na FrontModule a uprav mena tried Presenterov v nom. Odporucam aj kuk do diskusie

Mikulas Dite
Člen | 756
+
0
-

Proč? Analogicky s funkčním Front_ErrorPresenter v složce FrontModule musí fungovat i s názvem Frontend. Nebo zapomeňme na Front, co kdyby to byl Server module?

Mikulas Dite
Člen | 756
+
0
-

Á, pomohlo obligátní catchExceptions = true. Dík za ten link.

Oggy
Člen | 306
+
0
-

mám stejný problém .. ale ani nastaveni catchexceptions nepomohlo…

bootstrap

<?php
$application->errorPresenter = 'Front:Error';
?>

a potom mám tedy
FrontModule/ErrorPresenter.php

<?php
class Front_ErrorPresenter extends Front_BasePresenter
....
?>

ale vyhazuje to internal server error

Honza Kuchař