Formular nereaguje bootstrap 5

Richard17
Člen | 16
+
0
-

Ahojte potrebujem poradiť, nereaguje mi absolútne formulár iba keď dám {control signUpForm} html som pisal cez bootstrap 5.. Ďakujem za pomoc

<form n:name="signUpForm">
    <div class="mb-3">
        <label n:name="email" for="exampleInputEmail1" class="form-label">Emailová Adresa</label>
        <input n:name="email" type="email" class="form-control" id="exampleInputEmail1" aria-describedby="emailHelp">
    </div>
    <div class="mb-4">
        <label n:name="password" for="exampleInputPassword1" class="form-label">Heslo</label>
        <input n:name="password" type="password" class="form-control" id="exampleInputPassword1">
    </div>
    <div class="mb-4">
        <label n:name="passwordVerify" for="exampleInputPassword2" class="form-label">Heslo pre overenie</label>
        <input n:name="passwordVerify" type="password" class="form-control" id="exampleInputPassword2">
    </div>
    <div class="form-check">
        <input n:name="agree" class="form-check-input bg-secondary" type="checkbox" value="" id="flexCheckChecked" checked="">
        <label n:name="agree" class="form-check-label text-dark" for="flexCheckChecked">
            súhlasim
        </label>
    </div>
    <input type="submit" n:name="send" class="btn btn-outline-secondary w-100 py-8 fs-4 mb-4 rounded-2">Zaregistruj sa
    <div class="d-flex align-items-center justify-content-center">
        <p class="fs-4 mb-0 fw-bold">Už máte vytvorení účet?</p>
        <a class="text-primary fw-bold ms-2" n:href="Sign:in">Prihlasiť sa!</a>
    </div>
</form>

Editoval Richard17 (27. 5. 2023 14:35)

MajklNajt
Člen | 471
+
0
-

„nereaguje“ je veľmi široký pojem, skús trošku konkrétnešie opísať problém

Richard17
Člen | 16
+
0
-

MajklNajt napsal(a):

„nereaguje“ je veľmi široký pojem, skús trošku konkrétnešie opísať problém

Ahoj no skúsim to popísať jednoducho:

Keď dám vypísať formulár do šablóny {control signUpForm} všetko funguje ako má.. príde k úspešnej registrácii..
Keď to urobím ako je na ukážke hore cez n:form vtedy sa mi len refrešne stránka. Formulár nereaguje absolútne, ani na chyby ale aj keď je vyplnení správne. Proste sa urobí len refreš..
Proste žiadne dáta sa neodošlú do databázy..

Editoval Richard17 (28. 5. 2023 10:49)

Marek Bartoš
Nette Blogger | 1173
+
+5
-

Dej pryč atributy id, for a value. n:name makro ti je doplňuje tak, jak jsou definované v Nette formuláři.

Též můžeš odstranit jakýkoli další atribut, který se doplňuje v Nette formuláři – např. type. Vygeneruj si formulář jen s n:name, bez ostatních atributů a podívej se na výsledné html, to ti řekne nejvíc.

Též nikde nevypisuješ chyby, proto ti přijde, že se „nic neděje“. Zda jsi nějaký výpis chyb zapomněl si můžeš ověřit pomocí $form->onSubmit[] = fn() => bdump($form->getErrors());

Editoval Marek Bartoš (28. 5. 2023 11:13)

Richard17
Člen | 16
+
0
-

Marek Bartoš napsal(a):

Dej pryč atributy id, for a value. n:name makro ti je doplňuje tak, jak jsou definované v Nette formuláři.

Též můžeš odstranit jakýkoli další atribut, který se doplňuje v Nette formuláři – např. type. Vygeneruj si formulář jen s n:name, bez ostatních atributů a podívej se na výsledné html, to ti řekne nejvíc.

Též nikde nevypisuješ chyby, proto ti přijde, že se „nic neděje“. Zda jsi nějaký výpis chyb zapomněl si můžeš ověřit pomocí $form->onSubmit[] = fn() => bdump($form->getErrors());

Ďakujem veľmi krásne.. odstránil som atribúty a už to ide.. :-) ešte raz ďakujem..