Jak upravit funkci validate pro mé pužití
- jAkErCZ
- Člen | 324
Zdravím,
Ze začátku chci říct že js není má silná stránka a proto se obracím na profíky tady :)
Takže mám funkci validate a ta je:
Ale mám problém že mám input který obstarává nahrávání souborů ale pokud do něj něco nenahraji hodí mu to class invalid ale jak ošetřit aby to inputy které dělají file ignorovaly?
Zde přikládám inputy na file.
Díky všem za pomoc.
- jAkErCZ
- Člen | 324
Gappa napsal(a):
Mělo by stačit doplnit podmínku na typ inputu, něco jako:
Edit: Proč ale radši nepoužít nette forms validaci?
Díky tohle pomohlo no nepoužívám nette validaci i když bych rád kvůli tomu že používám toto:
Jelikož přesně tohle jsem potřeboval a nevím jak pomocí nette bych tohle udělal.
A ještě sem narazil na jednu věc že nevím proč ale formulář se jakoby nepošle i když mám:
Použije se loader i vypíše alert ale ten formulář se prostě nepošle… v čem dělám chybu?
Opět děkuji za pomoc
- Gappa
- Nette Blogger | 210
jAkErCZ napsal(a):
A ještě sem narazil na jednu věc že nevím proč ale formulář se jakoby nepošle i když mám:Použije se loader i vypíše alert ale ten formulář se prostě nepošle… v čem dělám chybu?
Opět děkuji za pomoc
Nemáš náhodou v tom formuláři více odesílacích tlačítek? Zavolání metody submit na formuláři použije první tlačítko (v kódu).
- jAkErCZ
- Člen | 324
Gappa napsal(a):
jAkErCZ napsal(a):
A ještě sem narazil na jednu věc že nevím proč ale formulář se jakoby nepošle i když mám:>
Použije se loader i vypíše alert ale ten formulář se prostě nepošle… v čem dělám chybu?
Opět děkuji za pomoc
Nemáš náhodou v tom formuláři více odesílacích tlačítek? Zavolání metody submit na formuláři použije první tlačítko (v kódu).
Mám tam přesně to co mají i ve zdroji :D
A tady mát ty tlačítka
Takže nechápu proč jim to tam jede a mě ne :D
Editoval jAkErCZ (19. 11. 2019 19:41)