Nepřekresluje se placeholder ve snippetu

jAkErCZ
Člen | 322
+
0
-

Zdravím,
mám funkci

public function handleReply($parent_id){
    if ($this->isAjax()) {
        $this['commentForm']['parent_id']->setDefaultValue($parent_id);
        $this['commentForm']['content']->getControlPrototype()->setAttribute('placeholder', 'Test');
    }
    $this->redrawControl('addComment');
}

A mám problém že se mi $this[‚commentForm‘][‚content‘] se mi nepřekreslí… Přitom parent_id ano a já se ptám co dělám blbě?

Díky

MajklNajt
Člen | 502
+
0
-

ahoj, ja bežne placeholder nastavujem priamo na formulárovom prvku, čiže toto by malo fungovať:

public function handleReply($parent_id){
    if ($this->isAjax()) {
        $this['commentForm']['parent_id']->setDefaultValue($parent_id);
        $this['commentForm']['content']->setAttribute('placeholder', 'Test');
    }
    $this->redrawControl('addComment');
}
MajklNajt
Člen | 502
+
0
-

skúsil som to aj s použitím getControlPrototype() a mne to funguje aj tak… keď na to bližšie pozerám, v oboch prípadoch to nastavuje tú istú property… predpokladám, že riešiš nejaký závislý select? ukáž veci okolo toho

Editoval MajklNajt (22. 11. 2018 18:13)

jAkErCZ
Člen | 322
+
0
-

MajklNajt napsal(a):

skúsil som to aj s použitím getControlPrototype() a mne to funguje aj tak… keď na to bližšie pozerám, v oboch prípadoch to nastavuje tú istú property… predpokladám, že riešiš nejaký závislý select? ukáž veci okolo toho

No zkusil jsem i tvoji variantu ale prostě mě u

{snippet addComment}
            <form n:name="commentForm" class="ajax" id="add-coment">
                <input type="hidden" n:name="parent_id">
                <div class="form-group">
                    <textarea n:name="content" class="form-control" rows="6" placeholder="Your Comment"></textarea>
                </div>
                <input type="submit" id="addCommentForm" n:name="send" class="btn btn-primary btn-rounded btn-shadow pull-right ajax" value="Submit Comment">
            </form>
    {/snippet}

<textarea n:name=„content“ class=„form-control“ rows=„6“ placeholder=„Your Comment“></textarea>

a snažím se u tohoto přepsat placeholder ale prostě se nepřepíše… a já nevím proč…

MajklNajt
Člen | 502
+
+1
-

Ty ale ten placeholder máš predsa natvrdo v šablóne, preto ho neprepisuje… Vyhoď ten atribút preč z Latte a setni ho pri vytváraní formulára

jAkErCZ
Člen | 322
+
0
-

MajklNajt napsal(a):

Ty ale ten placeholder máš predsa natvrdo v šablóne, preto ho neprepisuje… Vyhoď ten atribút preč z Latte a setni ho pri vytváraní formulára

Díky to bylo fakt ono zase sem o něco chytřejší :)