Debugger Bar se vůbec nezobrazí

g52
Člen | 4
+
0
-

Ahoj, nezobrazuje se mi Debugger Bar, přesto se php chyby zpracovávají a log taky funguje.

Do souboru index.php jsem vložil

require_once ( APP . 'tracy/src/tracy.php' ) ;
use Tracy\Debugger ;
Debugger::enable(Debugger::DETECT);

PHP běží na linuxu, který běží virtuálně ve Windows 10 přes VMware.

  • IP stroje je 192.168.1.123
  • PHP 7.0.19–1 (cli)

Je potřeba povolit nějaké moduly pro Apache? Poradí prosím někdo? Děkuji.

PS: Nette nepoužívám, jedná se pouze o Debugger.

Editoval g52 (17. 1. 2018 2:45)

Jan Endel
Člen | 1016
+
+1
-

Ahoj, zkus tam uvést toto s IP adresou toho počítače, na kterém máš puštěný prohlížeč přes který to kontroluješ:

Debugger::enable('192.x.x.x');

Editoval Jan Endel (17. 1. 2018 10:36)

g52
Člen | 4
+
0
-

Funguje to, díky moc, ale netuším proč nefunguje ten DETECT, přece IP 192… je lokální, ne?

Jan Endel
Člen | 1016
+
0
-

lokální adresy začínají 127. … bohužel pro tvůj virtualizovaný linux je tvůj desktop druhým počítačem ve stejné síti. Proto je zapotřebí takový šamanismus.

g52
Člen | 4
+
0
-

Hm, a ten DETECT tedy testuje jakou IP adresu? Jedná se o IP adresu serveru, na kterém běží PHP nebo IP adresu PC na kterém mám spuštění prohlížeč?

nightfish
Člen | 468
+
0
-

g52 napsal(a):

Hm, a ten DETECT tedy testuje jakou IP adresu? Jedná se o IP adresu serveru, na kterém běží PHP nebo IP adresu PC na kterém mám spuštění prohlížeč?

Pokud je dostupná (v proměnné $_SERVER['REMOTE_ADDR']), tak IP adresu klienta (počítače s prohlížečem). A porovnává se proti seznamu, ve kterém jsou loopback adresy (127.0.0.1 a ::1), případně další adresy, které mu předáš v prvním parametru.

Detaily implementace najdeš ve zdrojovém kódu

Editoval nightfish (17. 1. 2018 14:59)

g52
Člen | 4
+
0
-

Díky