Kdyby Replicator Dynamic v Dynamicu nezreplikuje vnoreny dynamic

Chipso
Člen | 28
+
0
-

Ahojte,

mam problem, potreboval by som zreplikovat taketo nieco:

<?php

$form->addDynamic('inputsContainer', function (Container $container) use ($translator, $addCallback) {
            $months = [];
            for ($m = 1; $m <= 12; $m++) {
                $months[] = date('F', mktime(0, 0, 0, $m, 1, date('Y')));
            }
            $start = (new DateTime())->modify('-4 years');
            $end = (new DateTime())->modify('+4 years');

            $years = Date::getYearsBetweenInterval($start, $end);

            $container->addMultiSelect('months', $translator->translate('forms.kpi.createForm.months'), $months)
                ->getControlPrototype()->addClass('js-example-basic-multiple');

            $container->addSelect('years', $translator->translate('forms.kpi.createForm.years'), $years);
            $container->addDynamic('inputs', function (Container $inputs) use ($translator) {
                $inputs->addText('targetName', $translator->translate('forms.kpi.createForm.labels.name'));

                $inputs->addText('interval', $translator->translate('forms.kpi.createForm.labels.interval'))
                    ->setRequired(FALSE)
                    ->addRule(Form::NUMERIC);



                $inputs->addText('color', $translator->translate('forms.kpi.createForm.labels.color'))
                    ->getControlPrototype()
                    ->addClass('colorpicker')
                    ->setAttribute('autocomplete', 'off');
            }, 6);
            $container->addSubmit('remove', 'Remove period')
                ->setValidationScope(FALSE)
                ->addRemoveOnClick();
        }, 1)->addSubmit('add', 'Add period')
            ->setValidationScope(FALSE)->addCreateOnClick();

?>

Problem je ale v tom, ze pokial zavolam Add Period zreplikuje sa mi iba container inputsContainer – vobec to nezareaguje na inputs container, ktory je vnoreny… viete mi niekto pomoct, ako nato ?

Nette 2.4
Replicator@dev
PS: Prva forma sa mi vykresli OK, so 6 prvkami

Editoval Chipso (2. 5. 2017 20:12)

David Matějka
Moderator | 6445
+
0
-

ahoj, presny reseni ti z hlavy nereknu, ale problem je v tom, ze ten defaultni pocet kontejneru (tech 6) se vytvori jen u noveho formulare. kdyz se klikne na tlacitko, tak kdyby/replicator bere ten formular jako odeslany a neaplikuje tedy defaults.

mozna by mohlo stacit pridat onClick na tu AddPeriod a rucne ty vnitrni inputs vytvorit.

Chipso
Člen | 28
+
0
-

David Matějka napsal(a):

ahoj, presny reseni ti z hlavy nereknu, ale problem je v tom, ze ten defaultni pocet kontejneru (tech 6) se vytvori jen u noveho formulare. kdyz se klikne na tlacitko, tak kdyby/replicator bere ten formular jako odeslany a neaplikuje tedy defaults.

mozna by mohlo stacit pridat onClick na tu AddPeriod a rucne ty vnitrni inputs vytvorit.

Velmi pekne dakujem, ale neviem sa dostat zo SubmitButtonu (porpipade, ako ho rucne znovu vytvorit)

<?php
public function addElement(SubmitButton $button) {
        $button->getParent()->createOne();
        $button->getParent()->addDynamic('inputs', function (Container $inputs) {
            $inputs->addText('targetName', $this->translator->translate('forms.kpi.createForm.labels.name'));

            $inputs->addText('interval', $this->translator->translate('forms.kpi.createForm.labels.interval'))
                ->setRequired(FALSE)
                ->addRule(Form::NUMERIC);

            $inputs->addText('color', $this->translator->translate('forms.kpi.createForm.labels.color'))
                ->getControlPrototype()
                ->addClass('colorpicker')
                ->setAttribute('autocomplete', 'off');
        }, 6);
    }
?>

@DavidMatějka
ku temu vnorenemu containeru., ked to vytvorim takto, nepozna to ako keby ten container http://pasteboard.co/9qsKJVmh.png

Editoval Chipso (2. 5. 2017 20:24)

Chipso
Člen | 28
+
0
-

Prisiel som nato:

je potrebne nastavit parameter:

<?php
	public function __construct($factory, $createDefault = 1, $forceDefault = TRUE)
?>

createDefaults && $forceDefaults = TRUE

cize riesenie:

<?php
$form->addDynamic('name', function(Container $name){}, $defaultContainers, TRUE);
?>

https://github.com/…ontainer.php#L514

Editoval Chipso (2. 5. 2017 20:53)

David Matějka
Moderator | 6445
+
0
-

jo vidis, na forceDefault jsem uplne zapomnel :))

Chipso
Člen | 28
+
0
-

David Matějka napsal(a):

jo vidis, na forceDefault jsem uplne zapomnel :))

@DavidMatějka kazdopadne dakujem velmi pekne, vnukol si mi myslienku debugovat :D