Tracy – samostatné použití – modifikace?
Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
- Kcko
- Člen | 472
Používám Tracy mimo Nette v projektu plném notice chyb (není možné to opravit v dohledné době).
Mám tam 2 menší problémy a chtěl jsem se zeptat jak je vyřešit.
- Při zavolání nesmyslného dotazu se mi správně vygeneruje soubor exception…html, do info.log se mi zapíše [2016–12–05 17–58–25] DibiDriverException: Table ‚49_sf.xyz‘ doesn't exist, ale web mi nespadne do červené smrti (nebo se tomu říká blue screen?), musím si vygenerovat error přes trigger_error, viz níže
trigger
Je tohle chování v pořádku? Proč to nespadne rovnou? Navíc, když si vyvolám trigger_error tak mi pak ukazuje chybu v tam kde jsem ho vyvolal a ne ve skutečném umístění, takže hláška že neexistuje tabulka v souboru core.php a ne v souboru homepage.php mi je pak k ničemu, dělám to vůbec dobře?
- Jak jsem psal, web je plný notice a pokud si krom logování nastavím i zasílání notifikací na mail, tak se mi pošle první notice z error.log a nikoliv ta hrubší chyba (fatal …), dá se to nastavit? (Prostě chci, aby se mi zasílaly chyby, na kterých to skutečně padá, nikoliv aby to spadlo na něčem fatálním a mě na mail přijde 1 řádek z error logu , většinou noticka).
Editoval Kcko (5. 12. 2016 18:30)