Login stránka s jiným vzhledem než celá aplikace
- Webster.K
- Člen | 212
Zdravím všechny, chtěl bych se zeptat. Řeším jednu drobnost a to s přihlášením. Když mám celou aplikaci, tak v @layout.latte mam vzhled toho, jak celá stránka vypadá, tedy homepage/clanky a další. Teď ale řeším, jak to udělat, když chci přihlašovací stránku, která vůbec nezapadá do vzhledu stránky, potřebuju na ní mít jen přihlašovací formulář. Jak toho docílit? Když dám formulář do sign/in.latte tak je obalenej tím z @layout.latte…
- Webster.K
- Člen | 212
A definování vlastního layoutu tak aby to fungovalo presne pro tuhle jedinou stránku se dělá jak? Zkoušel jsem hledat, ale odpověď jsem nenašel, nebo z toho co jsem teď na rychlo našel a stihl ozkoušet mi vyhodilo nějakou chybu/nebo se nenacetlo… jinak kdyz to smazu v in.latte hodí to chybu: Cannot include undefined block ‚content‘.
- jiri.pudil
- Nette Blogger | 1032
Případně pokud ten layout nepoužiješ už nikde jinde, můžeš napsat
{layout none}
a mít veškerý kód jen v té šabloně.
- Webster.K
- Člen | 212
Kdyz bych se tedy v presenteru rozhodl dát $this->layout(„layout2.latte“); kam to v něm napsat? přímo do třídy class SignPresenter extends BasePresenter {} když to dám to nefunguje… počítám tedy že do nějaké funkce, napadl mě beforeRender, ale to vyhodí chybu, šlo by to prosím trochu konkrétněji? Jsem opravdu začátečník a teprve tomu přicházím na kloub
- Pavel Kravčík
- Člen | 1196
Do té akce/renderu, kde vypisuješ tu zobrazenou stránku. Pokud Ti tohle není jasné, chtělo by to projet quickstart nebo zkusit postudovat OOP.
- Webster.K
- Člen | 212
když kamkoliv dám $this->setLayout(„sign“); tak mi to začne
stahovat soubor který začíná: Fatal error: Maximum function nesting level of
‚256‘ reached, aborting! in C:\Program
Files\VertrigoServ\www\avrt\vendor\nette\http\src\Http\Helpers.php on line
56.
pokud kamkoliv dám $this->setLayout("@sign.latte"); vyhodí to
šablona nenalezena –
app\presenters\templates\Sign\@@sign.latte.latte'
zkusil jsem to dat do beforeRender, do _construct :( a nic.
dokonce i když na začátek šablony dám {layout "@sign.latte"} tak to začne stahovat
Editoval Webster.K (16. 5. 2016 13:56)
- AdamVyborny
- Člen | 36
Do SignPresenter.php dej
protected function beforeRender()
{
parent::beforeRender();
$this->setLayout(FALSE);
}