Kdyby\Doctrine – lze změnit EntityManager?
- Jiří Nápravník
- Člen | 710
Jde nějakým snadným způsobem změnit defaultní EntityManager v Kdyby\Doctrine? Ať se snažím všemi možnými způsoby, nedaří se mi to…
- enumag
- Člen | 2118
Teoreticky ano když v config.neon nebo extension změníš classu té service. Ale nutno podotknout že to není doporučované. Už to že Kdyby má vlastní EntityManager jde trochu proti Doctrine (https://github.com/…yManager.php#L62).
Co chceš do EntityManageru přidávat?
Editoval enumag (4. 1. 2016 19:58)
- Jiří Nápravník
- Člen | 710
Myslíš takhle nějak?
doctrine.default.entityManager:
class: JiriNapravnik\Doctrine\EntityManager
To mi háže „used in service ‚doctrine.default.entityManager‘ not found or is not instantiable.“ – přitom je normálně dohladetalná. I pokud dám Kdyby\Doctrine\EntityManager, tak mi to hodí ten error. Bude tam nejspíše nějaký problém s tím instancováním
Přidat nic. ubrat ten onDaoCreate event (stejne je uz deprecated). Stve me v eventPanelu, ze tam mam asi 15 zbytecnych eventu. Mozna to i trochu pomuze ve vykonosti.
- Jiří Nápravník
- Člen | 710
To jsem samozřejmě kontroloval xkrát. A i když jsem to přehodil v tom configu přímo na Kdyby\Doctrine\EntityManager (což by mělo fungovat, logicky, když je jako default) tak mi to vyhodí to samé…
- Jiří Nápravník
- Člen | 710
Nakonec jsem to musel udělat nějak takhle a tu create překopírovat z Kdyby, aby vracela instanci moji tridy:
doctrine.default.entityManager:
class: JiriNapravnik\Doctrine\EntityManager
create: JiriNapravnik\Doctrine\EntityManager::create(@doctrine.default.connection, @doctrine.default.ormConfiguration, @doctrine.default.evm)