Překreslování snippetu v partial šabloně
- Michal Hlávka
- Člen | 190
Zdravím,
ono není možný překreslit snippet, který se nachází v latte souboru, který se includuje? Protože pak při volání redrawControl json výstup neobsahuje block, co snippet zaobaluje.
- Michal Hlávka
- Člen | 190
Děkuji, už to vidím. Myslel jsem si, že tam nic takového není, četl jsem to dávno.
- David Matějka
- Moderator | 6445
presne proto, co to pise :) dynamicke snippety muzes mit pouze uvnitr statickych snippetu, takze to obal snippetem nebo snippetAreou
- Michal Hlávka
- Člen | 190
No v šabloně plan.latte je include obalenej snippetAreou a v includu mam dynamickej snippet.
- Michal Hlávka
- Člen | 190
Při kompilaci plan.latte vznikne ve výsledku
ne? Tak pak nechápu chybovou hlášku, co mi Nette vyhodilo.
- David Matějka
- Moderator | 6445
ne, include se deje v runtime. A ta inkludovana sablona ma izolovany kontext, takze to musis obalit snippetem i tam
- Michal Hlávka
- Člen | 190
Tak jsem to obalil ještě i tam a vyhodilo mi to notice http://i.imgur.com/PpptrHT.png
- Michal Hlávka
- Člen | 190
Ještě teda jedna dodatečná, chápu teda správně, že nejsem schopen překreslit pouze jeden div element, ale musím je překreslit všechny. I když dokumentace mi radí jinak.
Protože dokumentace říká, že stačí include obalit do snippetArea a v includu už můžu využívat dynamické snippety. Což tedy není pravda, v includu to taky musím obalit do snippetArea.
Editoval emptywall (18. 11. 2015 17:06)
- David Matějka
- Moderator | 6445
chápu teda správně, že nejsem schopen překreslit pouze jeden div element, ale musím je překreslit všechny. I když dokumentace mi radí jinak.
Jako mas na mysli jednotlive prvky dyn. snippetu? ne, muzes prekreslit jednotlive elementy – ale do sablony musis poslat k vykresleni pouze ty, ktere chces prekreslit
- Michal Hlávka
- Člen | 190
No chci překreslit jenom jeden element. Aby mi server vrátil v jsonu jenom ten jeden element a né všechny, co jsou obaleny statickým snippetem.