- Joacim
- Člen | 229
Zdravím,
stáhnul jsem si Nette ve verzi 2.3.4. s tím, že adresářová struktura zůstala nezměněna.
config.neon
ErrorPresenter
Bootstrap
S tím že zadám špatnou (neexistující stránku) a dostanu: Hlášku na
neexistující presenter
Zkoušel jsem i
- není definován nette a common
Také jsem zkoušel v bootstrapu nastavit:
i
- v obou případech jsem dostal hlášku, že promenná(session) byla již nastavena
Určitě je to jen banalita, ale zatím jsem nepřišel na způsob jak 404 zprovoznit.
- Lukeluha
- Člen | 130
Používáš nějaké sekce common atd. To se od 0.9 nepoužívá. Pokud se podíváš do sandboxu, uvidíš, že error presenter se nastavuje pomocí
EDIT: beru zpět, nevšimnul jsem si, že v configu to již máš, akorát se tam snažíš narvat nějaké sekce navíc :) Pokud ti to nefunguje ani v čistém sandboxu, zkus vytvořit nový presenter a jen na něj přejít (bez error presenteru). Pokud ti ani to nebude fungovat, řekl bych, že nemáš povolený mod_rewrite
Editoval Lukeluha (31. 7. 2015 8:32)
- Joacim
- Člen | 229
Zkoušel jsem vícero verzí, bylo toho opravdu hafo, procházel jsem i všechny diskuze zde na nette a zkoušel a experimentoval, ale zatím bezúspěšně, mod_rewrite povolen mám, mám web na localhostu a používám alias a pomocí htaccess si nastavuji basedir, ale pro jistotu na to kouknu, každopádně routování atd mi vše funguje bez problémů
Editoval Joacim (31. 7. 2015 8:37)
- Joacim
- Člen | 229
Error presenter mi již „funguje“ (viz. níže)
pokud zadám adresu která neexistuje např:
localhost/projekt/galerie/xyz12
Vyrenderuje se mi přes celou stránku
Bohužel nevím odkud se tato zpráva bere, jelikož přes ErrorPresenter.php nic neprojde (var_dump + exit) a pokud změním stránku 404 která je v /presenters/templates/Error/404.latte – nikde se změna neprojeví (stále stejná hláška)