jak v grido, uvnitr funkce setCustomRender zjistim poradove cislo radku tabulky , i v pripade ze model pre

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
zac24
Člen | 41
+
0
-

jak v grido, uvnitr funkce setCustomRender zjistim poradove cislo radku tabulky , i v pripade ze model nette/database predavam do grido s ruznymi orderby(‚sloupec‘) …

potrebuji ziskat v grido funkci nastavenou pomoci setCustomRender
prostou vec, poradove cislo radku bez ohledu na to jak je zrovna tabulka serazena poradove cislo prvniho radku musi byt vzdy 1

dostal jsem radu udrzovat si poradove cislo mimo
uvest tedy u sloupce grido tabulky neco jako
->setCustomRender(function($row) use ($poradoveCisloIterator)
{ … a s tim zde pracovat

fungovalo to celkem dobre, dokud jsem v modelu nette/database predanemu gridu nedoplnil podminku order by (tedy zmenil jsem v modelu vychozi razeni)
grido zobrazuje radky serazene podle teto podminky ale zjevne je vyhodnocuje nezavisle na ni, takze prvni radej neni 1

prosim jak na to ?

---

do gridu vracim model uz nejak usporadany podle where
$modelProGrid = $this->db->table(self::TB)
->where(‚id_zamestnavatele ?‘,$idZamestnavatele)
->order(‚zamestnan_od‘);
coz ma za nasledek ze je v gridu poradi sice spravne podle data nastupu do zamestnani
zato vsak vyhodnocovani probiha uz nezavisle na podmince order takze poradi radku je uz zprohazene

prosim o radu jak pripadne grid donutit aby vyhodnocoval radky s ohledem na order podminku predanou v modelu