Jak zprovoznit v sandboxu WebGL hru dělanou v Unity 3D?

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
Milan Obrtlík
Člen | 50
+
0
-

Dobrý den,

Úvod:
Unity 3D vygeneruje toto [12MB] (kompletní soubory, pokud je nahrajete na localhost [jenom na čistý server bez Nette], hra se vám spustí – moc nepojede, protože potřebuje server ke komunikaci).
Obsah souboru ke stažení:

• index.html
  • .htaccess
  • TemplateData – složka obsahující jenom pomocné skripty
  • Release – složka obsahující kompletní release, docela tučné (cca 45MB na minihru)
  • Compressed – nejzajímavější složka, jsou v ní zkomprimované soubory ze Složky release, relativně štíhlé – cca 7MB, pomocí konfigurace v .htaccess můžeme serveru „nakukat“ ať posílá radši komprimované soubory.

Po „přepsání“ index.html do latte templatu (ctrl+c, ctrl+v; jenom jsem přidat $basePath do načítání skriptů) se zdá, že se všechny potřebné skripty načetly (v komprimovaném stavu).

Problém:
Nenačítá se mi soubor BitcoinMiningGame.html.memgz – server pošle chybu 500 (Tracy: No route for HTTP request.)

Mám tušení, že řešení lze nalézt tady, je tam docela pěkně popsaný ten můj problém, akorát si nevím rady jak to řešení „přenést“ do Nette.

Dokáže prosím někdo spustit přiloženou hru v Nette Sandboxu?